Καρατζαφέρης: Σαμαράς και Βενιζέλος δίνουν στους Έλληνες μπακλαβάδες, ενώ… έχουν ζάχαρο

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για την πολιτική που ασκεί η σημερινή κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89.

O Γιώργος Καρατζαφέρης

μίλησε για τα χθεσινά επεισόδια στη Βουλή και το γενικότερο επίπεδο του σημερινού Κοινοβουλίου, έκανε λόγο για δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα έναντι των δανειστών, προκειμένου να μην ασκούνται άλλες πολιτικές πλην όσων προβλέπονται στο Μνημόνιο, και έθεσε και πάλι θέμα νομίσματος, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της, όσο βρίσκεται στο σκληρό ευρώ.

Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Γιώργου Καρατζαφέρη στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89:

“Γιατί είναι έκπληξη όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή; Είναι το Κοινοβούλιο που επέλεξε ο ελληνικός λαός. Εμείς λειτουργούσαμε πυροσβεστικά, τώρα είναι ένα επίπεδο Χρυσής Αυγής.

- Ο ελληνικός λαός στις εκλογές θα δώσει τις απαντήσεις.

- Βλέπω να είναι προεκλογικό το επόμενο διάστημα.

- Να κάνουμε μια συμμαχία του Νότου, και να πούμε ότι έχουμε άλλα συμφέροντα και άλλες ανάγκες.

- Είμαι υπέρμαχος μιας άλλης Ευρώπης, όχι της γερμανικής Ευρώπης. Δεν θέλω να υπηρετήσω τα συμφέροντα της Γερμανίας, αλλά τα συμφέροντα της Ελλάδας.

- Πέρυσι τον Φεβρουάριο, μου έφερε ο κ. Παπαδήμος την επιστολή Λαγκάρντ. Έπρεπε να την υπογράψω και εγώ. Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου, υπέγραψαν. Έχοντας υπογράψει, δεν μπορούν να κάνουν καμία πολιτική, πέρα από αυτές που τους επιβάλλουν.

- Αδύνατο να επιβιώσουμε μέσα στο ακριβό ευρώ. Η χώρα πιο εύκολα θα μπορέσει να βγει από την κρίση με ένα φτηνό εθνικό νόμισμα, παρά με το ακριβό ευρώ.

- Οι λαθρομετανάστες έχουν φτάσει στα όρια. Εφορμούν. Τι θα γίνει χωρίς δημοτική αστυνομία;

- Πως θα στέλνει ο γονιός το παιδί του στο σχολείο, αν δεν υπάρχει έλεγχος από σχολικούς φύλακες;

- Και να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους. Πόσοι θα απασχοληθούν;

- Έχουμε έναν ασθενή με ζάχαρο, και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος του δίνουν μπακλαβάδες κάθε μέρα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα