Η νικηφόρα μάχη της Sofia Vergara με τον καρκίνο

Κανείς δεν γνώριζε για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλιότερα η Sofia Vergara. Η πανέμορφη ηθοποιός πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο του θυρεοειδή της.

Η 40χρονη σήμερα Sofia είχε διαγνωστεί με καρκίνο του θυρεοειδούς όταν ήταν 28 ετών και τότε είχε χρειαστεί να χειρουργηθεί προκειμένου να αφαιρεθεί ο θυρεοειδής

αδένας. Μετά από την επέμβαση κι αφού όλα είχαν πάει καλά, διαγνώστηκε με υποθυρεοειδισμό και έκτοτε παίρνει ένα συγκεκριμένο χάπι το οποίο θα χρειάζεται να παίρνει καθημερινά, για όλη της τη ζωή, το οποίο ρυθμίζει τα επίπεδα της ορμόνης στον οργανισμό της.

Η Vergara είχε ανακαλύψει τελείως τυχαία ότι πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, όταν συμπτωματικά είχα επισκεφθεί ένα γιατρό το 2000 για ένα θέμα του γιου της Manolo τότε. Ο γιατρός της είχε συστήσει να κάνει μια σειρά εξετάσεων μιας και είχε διαπιστώσει ότι ο θυρεοειδής της είχε δυσπλασία μόνο με το που άγγιζε το λαιμό της εξωτερικά. Έκανε βιοψία και διαπιστώθηκε ότι όντως επρόκειτο για καρκίνο.

«Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου κι από τότε παίρνω φάρμακα. Από τη μία ξεφορτώθηκα τον καρκίνο αλλά από την άλλη ήξερα ότι έπρεπε να ζήσω με αυτή την κατάσταση για όλη μου τη ζωή. Να μην έχω πια θυρεοειδή αδένα και να παίρνω κι ένα χάπι κάθε μέρα ισοβίως», είπε η Sofia Vergara τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για οποιοδήποτε αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, να είναι συνεπής με τις επισκέψεις του στο γιατρό, να κάνει τακτικά τις εξετάσεις που χρειάζονται και να μην παραλείπει να παίρνει την φαρμακευτική του αγωγή.

Ανέφερε επίσης πόσο δύσκολο της ήταν στην αρχή, να πρέπει να περιμένει μισή ώρα κάθε πρωί αφότου παίρνει το χάπι της, μιας και όποιος παίρνει ένα ανάλογο χάπι, απαγορεύεται να πιει ή να φάει οτιδήποτε για την πρώτη μισή ώρα.

Η όμορφη Κολομβιανή δηλώνει πως μετά από την περιπέτεια που πέρασε, ζει μια φυσιολογική ζωή προσπαθώντας πάντα να γυμνάζεται και να προσέχει τη διατροφή της όσο μπορεί. Αν και αυτό που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή, κατά την Vergara είναι να προσπαθούμε να αποβάλλουμε το στρες και να να ζούμε τη ζωή μας όσο πιο χαρούμενοι γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα