Η εμφάνιση-έκπληξη του Mark Ruffalo στο “Iron Man 3″

Όταν το καστ του ‘Avengers’ ανέβηκε στη σκηνή της 85ης τελετής των Όσκαρ πριν μερικούς μήνες, δεν το έκανε απλά για να προωθήσει έμμεσα και τον ρόλο του Robert Downey Jr στο Iron Man 3.

Η φετινή τελετή των Όσκαρ

έδωσε την ευκαιρία στον Robert να καλωσορίσει έναν από τους super ήρωες φίλους του στο καστ του ‘Iron Man’.

Όποιος παρακολουθήσει την ταινία, θα δει ότι μετά τους τίτλους του τέλους υπάρχει ένα μικρό video το οποίο αποκαλύπτει την ‘εμφάνιση- έκπληξη’ του Mark Ruffalo ως Dr. Bruce Banner.

Καθ’όλη τη διάρκεια της ταινίας ακούγεται η φωνή του ‘Tony Stark’ ενώ αφηγείται διάφορα περιστατικά της ζωής του. Αυτό που διαπιστώνει ο θεατής στο τέλος της ταινίας είναι ότι όλη αυτή η αφήγηση, είναι στην ουσία μία αυτοσχέδια ψυχανάλυση του Stark στον Dr. Bruce Banner, ή αλλιώς ‘απίθανο Hulk’, τον οποίο ξυπνάει ο Tony Stark στο τέλος της ταινίας, από ένα λήθαργο που υποτίθεται ότι έχει πέσει όσο εκείνος του μιλάει.

Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο ‘τρικ’ του σκηνοθέτη, ο οποίος έστω και στα τελευταία λεπτά καταφέρνει να συμπεριλάβει έναν ακόμα σούπερ χαρακτήρα στην ταινία, χωρίς να τον βλέπουμε βέβαια με τη μορφή του alter ego του-Hulk- αλλά μόνο με την ανθρώπινη μορφή του γιατρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα