Η Sheryl Crow συγκεντρώνει χρήματα κατά του καρκίνου

Μια μουσική εκδήλωση πιο ιδιωτικής μορφής προγραμματίζει η τραγουδίστρια Sheryl Crow, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα φίλο της ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η επιτυχημένη ροκ σταρ με αυτή της την κίνηση σκοπεύει να βοηθήσει τον φίλο της Drew Lewis ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορεί να αναλάβει τα έξοδα της θεραπείας του από μόνος του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου

στην πατρίδα της τραγουδίστριας στο Missuri. Η Sheryl Crow ακόμη και μέσω της σελίδας της στο Twitter παροτρύνει τους θαυμαστές της να βοηθήσουν σε αυτό τον σκοπό έτσι ώστε ο φίλος της Drew να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα που απαιτεί η θεραπεία του.

«Εύχομαι να σας δω στην εκδήλωση που θα γίνει στις 4/3 για να βοηθήσουμε τον φίλο μου Drew Lewis στη μάχη του με τον καρκίνο. Θα είναι μια υπέροχη βραδιά! Αν δεν καταφέρετε να έρθετε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο λογαριασμό του νοσοκομείου για τον Drew. Έστω και το ελάχιστο μπορεί να βοηθήσει!», γράφει η τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικά χρόνια και η ίδια η τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το οποίο όμως ξεπέρασε και σήμερα είναι εντελώς καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα