Γερμενής: Δεν χτύπησα το κοριτσάκι. Θα μηνύσω τον Καμίνη

Σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος αποπειράθηκε σήμερα να χτυπήσει τον Γιώργο Καμίνη, υπογράμμισε ότι δεν τράβηξε όπλο, όπως ισχυρίστηκαν αυτόπτες μάρτυρες, ούτε πως τραυμάτισε ένα 12χρονο κοριτσάκι, στην προσπάθειά του να βιαιοπραγήσει κατά του δημάρχου Αθηναίων.

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής:

«Ξεκαθαρίζω

προς κάθε κατεύθυνση πως μοναδική μου πρόθεση ήταν να διαμαρτυρηθώ για τα όσα προκάλεσε ο κ. Καμίνης εναντίον πολιτών στην πλατεία του Συντάγματος. Έχω αυτό το δικαίωμα ως βουλευτής, αλλά και ως Έλλην πολίτης. Επιθυμία μου ήταν να υπερασπιστώ όσους αυτές τις Άγιες μέρες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν για την οικογένεια τους λίγα τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι. Ο ελληνικός λαός μπορεί πια να διακρίνει τα ψέματα από την αλήθεια.

Ψευδείς και άθλιες αποδεικνύονται οι κατηγορίες τους εις βάρος μου. Έφτασαν στο αισχρό σημείο να πουν ότι χτύπησα ένα ανήλικο κοριτσάκι. Τα σχετικά βίντεο τους διαψεύδουν ξεκάθαρα. Επίσης, όπως διαφαίνεται ολοκάθαρα, σηκώνω τα χέρια μου όταν μου επιτίθεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ η ασφάλεια του δημάρχου. Αποδεικνύεται ψευδέστατη και η σκευωρία τους σχετικά με δήθεν πρόθεσή μου να τραβήξω όπλο. Στο σημείο υπήρχαν πολλές τηλεοπτικές κάμερες που κατέγραψαν επακριβώς τα γεγονότα. Τους καλώ να δώσουν το επίμαχο τηλεοπτικό υλικό στη δημοσιότητα.

Ο δήμαρχος Καμίνης και οι αστυνομικοί φρουροί του που παρανόμησαν θα μηνυθούν άμεσα, ώστε να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να συλληφθούν. Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και οι συκοφάντες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου. Για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους που δεχτήκαν τα χημικά σήμερα το πρωί, επειδή ήρθαν να παραλάβουν λίγα τρόφιμα, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Το μόνο που ενδιαφέρει το σύστημα εξουσίας είναι να πλάθει ιστορίες με στόχο την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής και την παραπλάνηση του ελληνικού λαού».

Keywords
Τυχαία Θέματα