Χαμενεϊ: Οι ΗΠΑ ελέγχονται από τους Σιωνιστές του Ισραήλ

Twitter@EmOikonomidis

Η στρατηγική του καλού και κακού (ηγέτη) συνεχίζει να κυριαρχεί στη σκακιέρα των τακτικισμών για το Ιράν. Μερικές μόλις μέρες μετά το άνοιγμα του Χασάν Ροχανί προς τη Δύση, το τηλεφώνημα του Ιρανού Προέδρου στον Μπαράκ Ομπάμα, και την καθησυχαστική ρητορική από βήματος Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών περί της μη απόκτησης πυρηνικού οπλοστασίου από την πλευρά της Τεχεράνης, ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ ήρθε να κάνει τις αναγκαίες… διορθώσεις.

Ο ανώτατος θρησκευτικός άρχοντας της χώρας, και ουσιαστικός διαχειριστής της εξουσίας, σχολίασε

με νόημα ότι ορισμένες από τις κινήσεις του Χασάν Ροχανί στη Νέα Υόρκη δεν ήταν ορθές, αν και ο ίδιος τις είχε… εγκρίνει νωρίτερα. Επιχείρησε έτσι να στείλει μήνυμα… κατευνασμού στις πιο σκληροπυρηνικές δυνάμεις στο εσωτερικό του Ιράν, φυσικά και στους Φρουρούς της Επανάστασης, οι οποίοι δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την επιχείρηση γοητείας προς τη Δύση, που έχει δρομολογήσει ο Χασάν Ροχανί.

“Υποστηρίζουμε τις διπλωματικές κινήσεις της κυβέρνησης και του Προέδρου, αν και κάποια από όσα συνέβησαν στη Νέα Υόρκη δεν ήταν σωστά. Είμαστε απαισιόδοξοι ως προς το κατά πόσο οι Αμερικανοί μπορούν να αποδειχθούν αξιόπιστοι. Ελέγχονται από τους Σιωνιστές του Ισραήλ, που συνεχίζουν να απευθύνουν απειλές προς το Ιράν. Απειλές που ακούμε, και στις οποίες θα απαντήσουμε καταλλήλως”, ήταν τα λόγια του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα