Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ η πρώτη υποψηφιότητα για τον ΔΣΑ

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Περάκης ανακοίνωσε σήμερα την κάθοδο του στις επικείμενες δικηγορικές εκλογές της Αθήνας. Ο κ. Περάκης κατέρχεται στις δικηγορικές εκλογές από το χώρο του ΠΑΣΟΚ χωρίς χρίσμα, ενώ συμμετείχε και στις προηγούμενες εκλογές

του ΔΣΑ το 2011.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δικηγορικές εκλογές της Αθήνας, συνοδεύεται από δήλωση, 24 δικηγόρων (μεταξύ αυτών και τρεις καθηγητές Πανεπιστημίου) από διάφορους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι εκφράζουν την στήριξή τους στο πρόσωπο του κ. Περάκη. Στους 24 αυτούς περιλαμβάνεται και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ Γιάννης Χαρακτηνιώτης, ο οποίος δεν θα συμμετέχει στις φετινές δικηγορικές εκλογές.

Οι εκλογές στους 63 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας θα διεξαχθούν στις 23 Φεβρουαρίου 2014, ενώ για τους Δικηγορικούς Συλλόγους που έχουν περισσότερα από 2.000 μέλη, η ψηφοφορία θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα (24 Φεβρουαρίου 2014).

Ο δεύτερος γύρος των δικηγορικών εκλογών, σε περίπτωση που κανένας υποψήφιος πρόεδρος δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία κατά το πρώτο γύρο, θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο πρώτων, στις 2 Μαρτίου 2014, ενώ στους Συλλόγους με περισσότερα από 2.000 μέλη η ψηφοφορία παρατείνεται και την 4η Μαρτίου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα