Συνελήφθη χειρουργός σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής για φακελάκι


Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ιατρός – χειρουργός σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής για παθητική δωροδοκία. Συγκεκριμένα ο γιατρός απαίτησε και έλαβε παράνομα από ασθενή το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για χειρουργική επέμβαση. Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ενεργούσε σε βάρος του συγκεκριμένου ιατρού Προκαταρκτική Εξέταση για παρόμοια υπόθεση.
Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, ο χειρουργός αφού διέγνωσε πάθηση σε ιδιώτη κατά τη διάρκεια προχθεσινής ιατρικής εξέτασης, κανόνισε την πραγματοποίηση

χειρουργικής επέμβασης την επόμενη μέρα , απαιτώντας όμως παράνομα το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Χθες το μεσημέρι, μετά την επέμβασης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιατρό στο Δημόσιο Νοσοκομείο, καθώς στη κατοχή του βρέθηκε το συμφωνηθέν προσημειωμένο χρηματικό ποσό, που του είχε παραδώσει προηγουμένως ο ασθενής.
Εντωμεταξύ η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ενεργούσε σε βάρος του συγκεκριμένου χειρουργού Προκαταρκτική Εξέταση, σε εκτέλεση παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παρόμοια υπόθεση.
Συγκεκριμένα η έρευνα αφορούσε καταγγελία ασθενή , σύμφωνα με την οποία, τον Ιανουάριο του 2013 για χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο ιατρός απαιτούσε παράνομα, αρχικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, το οποίο, μετά από διαπραγμάτευση, διαμορφώθηκε σε 800 και τελικά σε 600 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα