Εντοπίστηκε το 13χρονο κορίτσι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 13χρονης η οποία είχε εξαφανιστεί από το Σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. Η 13χρονη εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών στο Παγγαίο Καβάλας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικής εξετάσεις.

Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να εντοπιστεί ο 23χρονος αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης. Όπως εκτιμά η αστυνομία, η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού

διευθυντή Καβάλας, κ. Κοσκερίδη, τα ίχνη του κοριτσιού εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Ελευθερές. Με βάση τα λεγόμενά του, τα οποία δημοσιεύει το enet.gr, η μικρή έφτασε εκεί ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο, για να συναντήσει άνδρα, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο είχε γνωρίσει ένα χρόνο πριν στην Αθήνα. Στον εντοπισμό της συνέβαλε η ενεργοποίηση της κάρτας του κινητού της και αμέσως ενημερώθηκε η οικογένειά της.

Αμέσως οι αστυνομικοί της Καβάλας ξεκίνησαν την αναζήτηση και εντόπισαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου κοιμήθηκαν οι δύο, καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό, επιβεβαιώνοντας πως είναι καλά στην υγεία τους. Οι έρευνες των αστυνομικών είχαν στραφεί από τη Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς το πρωί της ίδιας μέρας η 13χρονη εντοπίστηκε μαζί με τον 23χρονο σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.

Ο αλλοδαπός άνδρας φέρεται να διατηρούσε το τελευταίο διάστημα συχνή επαφή με την ανήλικη μέσω facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα