Διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ α λα Γιουροβίζιον

Μια διαφημιστική καμπάνια η οποία κινείται στη λογική μουζάκα-σουβλάκι και ξεγνοιασιά προωθεί ο ΕΟΤ, αυτή τη φορά όμως με ολίγον breakdance, που περισσότερο παραπέμπει σε Γιουροβίζιον παρά σε διαφημιστική εκστρατεία για την προσέλκυση τουριστών.

Πρόκειται για το νέο βίντεο της καμπάνιας του ΕΟΤ, με το οποίο θεωρητικά πάντα, οι ξένοι τουρίστες θα πρέπει

να πειστούν προκειμένου να επισκεφθούν τη χώρα μας για τουρισμό. Αντί για παραλίες, ήλιο, θάλασσα, πολιτισμό και οτιδήποτε άλλο αποτελεί το σήμα κατατεθέν των ελληνικών νησιών και της χώρας μας, οι υπεύθυνοι του ΕΟΤ σκαρφίστηκαν μια καμπάνια, που παραπέμπει σε μια άλλη χώρα… και όχι στην Ελλάδα.

Στο βίντεο, μια σχολή χορού κάπου στο Λονδίνο χορεύει αρχικά κάποιο ελληνικό τραγούδι και στη συνέχεια επιδίδεται σε breakdance σαν να πρόκειται για κάποιο βιντεοκλίπ σταρ της ποπ μουσικής. Στο βίντεο εμφανίζεται όμως διακριτικά και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία δείχνει να απολαμβάνει το θέαμα και τραβά φωτογραφίες με το iphone της.

Τώρα εάν, το breakdance και το iphone της χαμογελαστής υπουργού θα προσελκύσουν τουρίστες, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που μάλλον οι εγκέφαλοι του ΕΟΤ, θα πρέπει να τη σκεφθούν καλύτερα. Σίγουρα πάντως εάν η χώρα μας θα κληθεί να διοργανώσει ξανά Γιουροβίζιον ο ΕΟΤ θα διαπρέψει.

Δείτε το βίντεο του ΕΟΤ α λα Γιουροβίζιον


Keywords
Τυχαία Θέματα