Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την οικονομία και την πολιτική το 2014 – Έχει γούστο να…

Εξεγέρσεις, επαναστάσεις, πραξικοπήματα, τρομοκρατικά χτυπήματα και το τέλος πολλών πολιτικών ηγετών. Το 2014, έτος του Αλόγου, δεν θα είναι εύκολη ούτε ήρεμη χρονιά, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, αφού τα ουράνια φαινόμενα «δείχνουν» πως θα ζωντανέψει ο εφιάλτης ενός παγκόσμιου κραχ, με νέα κατάρρευση της οικονομίας της Αμερικής. Σαρωτικές αλλαγές σηματοδοτούν τα ουράνια δρώμενα της νέας χρονιάς και για τη χώρα μας (ειδικά στο

πολιτικό σκηνικό), όπου τα άστρα προβλέπουν μεταξύ άλλων επιστροφή του Κώστα Καραμανλή και διάλυση του ΠΑΣΟΚ!

«Στην Ελλάδα οδηγούμαστε σε πρόωρες εκλογές, με πιθανότητες αστρολογικά 70% να γίνουν μέχρι το φθινόπωρο. Τις εκλογές αυτές μάλιστα δεν θα τις προκαλέσει η λαϊκή απαίτηση ή η πρωτοβουλία κάποιου κόμματος, αλλά ένα τυχαίο και δυσάρεστο γεγονός» επισημαίνει η αστρολόγος και συνεχίζει:

«Η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει ηγέτη, ενώ θα υπάρξουν σοβαρές κινήσεις για την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα κληθεί μάλιστα από τον ίδιο τον λαό να κυβερνήσει και θα πάρει την όποια απόφαση με γνώμονα αυστηρώς προσωπικά του κριτήρια. Επίσης, διαλύεται το ΠΑΣΟΚ και θα υπάρξει άνοδος σε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Χρυσή Αυγή, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ιδρύεται νέο κόμμα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (περίπου 70%) για τη δημιουργία κυβέρνησης προσωπικοτήτων. Ολα δείχνουν ότι η Ελλάδα αλλάζει ρώτα μετά τις 21 Νοεμβρίου 2014. Η Κρήτη θα γράψει τη δική της ιστορία μέσα στο νέο έτος».

Δολοφονίες και… πένθος στην Αγγλία

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα αστρολογικά δρώμενα φανερώνουν πως επίσης το φθινόπωρο της νέας χρονιάς (που φαίνεται για πολλούς λόγους και για πολλές χώρες να είναι καθοριστικό) θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για τη Γερμανία.

«Η χρονιά του Αλόγου είναι η χρονιά των ριζοσπαστικών αποφάσεων τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Από την άλλη, κατά τη διάρκεια του 2014 η παγκόσμια ύφεση θα προκαλέσει πολέμους, μετατοπίσεις πληθυσμών, αλλά και σοβαρά τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αμερική και Ευρώπη, της οποίας το μέλλον θα επηρεάσουν θρησκευτικοί φανατισμοί.

Καθοριστικό ρόλο στα Βαλκάνια αλλά και στη Μεσόγειο θα παίξει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, που ενδυναμώνει την παρουσία του. Ωστόσο στη Ρωσία θα σημειωθεί τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ διαφαίνεται και ισχυρός κίνδυνος για τον πρόεδρο» λέει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου, που προσθέτει:

«Κίνδυνος διαφαίνεται και για την υγεία του πρόεδρου της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα. Η οικονομία της Αμερικής θα καταρρεύσει ξανά, ενώ νέοι πολιτικοί στο προσκήνιο θα αλλάξουν την Ιστορία της χώρας. Η Κίνα θα καθορίσει τον παγκόσμιο οικονομικό ιστό. Στην Ιταλία θα διαλυθεί η κυβέρνηση και θα οδηγηθούν σε εκλογές, ενώ θα έχουμε και το τέλος του Πάπα. Μεγάλα, όμως, θέματα για το οικονομικό της μέλλον θα έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία φορά η Κύπρος. Στη Βρετανία διαφαίνεται το τέλος ενός σημαντικού (για δεκαετίες) προσώπου, που θα “φύγει” βυθίζοντας σε πένθος τη χώρα».

* Τα παραπάνω γράφτηκαν λίγα 24ωρα πριν από την αλλαγή της χρονιάς στην εφημερίδα «Espresso της Κυριακής», και είναι προβλέψεις της αστρολογικής συμβούλου Δήμητρας Παπανικολοπούλου (ειδικευμένη στις πολιτικές προβλέψεις και εκπρόσωπο της American of Astrologers of Hellas).

Original article: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την οικονομία και την πολιτική το 2014 – Έχει γούστο να….

Keywords
Αναζητήσεις
volcano
Τυχαία Θέματα