Βραβεύσεις και διακρίσεις για την KLEEMAN το 2014

Με σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις για την επιχειρηματική της δραστηριότητα ολοκληρώθηκε το 2014, για την εταιρία KLEEMANN. Συγκεκριμένα, έλαβε:

Πρώτο Βραβείο Βιομηχανίας & Πρώτο Βραβείο Καλύτερης Εισηγμένης Εξαγωγικής Εταιρίας στα Greek Exports Awards 2014 που διοργανώνονται από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), σε συνεργασία με την εκδοτική

συνεδριακή εταιρεία Ethos Media Α.Ε. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις.

True Leader 2013 στα βραβεία TRUE LEADERS τα οποία διοργανώθηκαν το φθινόπωρο του 2014 από την ICAP Group αναγνωρίζοντας όλες τις Εταιρίες και Ομίλους που πληρούν συγκεκριμένα, αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις το 2013. Η KLEEMANN διακρίθηκε μεταξύ 25.000 επιχειρήσεων καθώς πληροί, βάσει δημοσιευμένων αποτελεσμάτων, τα ακόλουθα κριτήρια:

Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρίες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους με βάση το EBITDA, για το 2013

Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρίες ή 200 Ομίλους που έχουν αυξήσει το προσωπικό τους

Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της (με βάση τον τζίρο)

Έχει υψηλό ICAP Score

Αριστείο Μεγάλης Επιχείρησης στα Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος. Τα βραβεία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), σε συνεργασία με την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ” αποτελεί ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία.

Αργυρό βραβείο στα Health & Safety Awards 2014 που διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Plant Management. Τα Health & Safety Awards επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές επιχειρήσεων, οργανισμών, φορέων και παρόχων υπηρεσιών στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους.

«Κάθε διάκριση αποτελεί συλλογικό αλλά και προσωπικό επίτευγμα κάθε εργαζομένου της εταιρίας. Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση του έργου μας και θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας» αναφέρει σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της KLEEMANN κ. Νίκος Ν. Κουκούντζος.

Οι διακρίσεις αυτές επιβραβεύουν την συνολική παρουσία του Ομίλου KLEEMANN και την διαρκή πορεία ανάπτυξης του, με παρουσία με θυγατρικές εταιρίες και γραφεία πωλήσεων σε 13 χώρες: Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Σερβία, Ρουμανία, Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν και Πολωνία, ενώ εξάγει σε 98 χώρες παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα