ΒΟΥΛΗ: Ο Καμμένος μιλάει για συμμορία (του Σημίτη…) – Επίθεση σε ΒΗΜΑ-ΝΕΑ

Για συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης της σημερινής κυβέρνησης να ερευνήσει μεγάλες υποθέσεις έκανε λόγο ο κ. Πάνος Καμμένος καταγγέλλοντας στελέχη της κυβέρνησης Σημίτη αλλά και την ΝΔ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε μάλιστα για «συμμορία Σημίτη» που «σήμερα στηρίζει τη ΝΔ

και συνδιαλέγονται μαζί προκειμένου να αποτελέσουν κοινή δύναμη και να πλήξουν την κυβέρνηση που αποφάσισε να χτυπήσει τη διαπλοκή και τη διαφθορά».

Παράλληλα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και το ΠΑΣΟΚ για «ομερτά» προκειμένου να «συγκαλυφθούν τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας και των εξοπλιστικών».

Ειδική αναφορά έκανε και στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη υπενθυμίζοντας ότι το 2011 ως αρχηγός του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία είχε καταθέσει πρόταση συγκρότησης Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία που θα αφορούσε την περίοδο από το 2001 μέχρι τότε. Υποστήριξε, μάλιστα, επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα του Βήματος ότι η πρόταση αυτή έστελνε προειδοποιητικό μήνυμα στην τότε κυβέρνηση να μην την εμπλέξει στην υπόθεση της Siemens.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε κατά της έκδοσης των εφημερίδων ΒΑΜΑ και ΝΕΑ λέγοντας ότι κυκλοφορούν χωρίς να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές! Προφανώς ο κ.Πρόεδρος δεν αναγνωρίζει την πρόσφατη δικαστική απόφαση για εκκαθάριση εν λειτουργία του ΔΟΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα