Βουλή – Φ.Γεννηματά: Κύριε Τσίπρα τελειώσατε! – Νέο μνημόνιο

«Τελειώνει ο χρόνος σας κύριε Τσίπρα, τελειώνουν και οι στολές παραλλαγής του συνεργάτη σας» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Η αναδιάρθρωση θα αποδώσει μετά από δεκάδες χρόνια, αλυσοδέσατε τη χώρα κύριε πρωθυπουργέ, αυτή είναι η αλήθεια» τόνισε η Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι η χώρα οδηγείται σε μνημόνιο 3 plus και μνημόνιο

4 για μετά το 2018.
«Έχετε τελειώσει στη συνείδηση του λαού, ότι και να εξαγγείλετε» είπε, απευθυνόμενη προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. «Έχετε δεχθεί τον νέο, ενισχυμένο και μόνιμο κόφτη και θέλετε να εξαπατείσετε τους πολίτες» προσέθεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, ρώτησε τον πρωθυπουργόΦ αν θα συμφωνήσει στην κατάργηση του ΕΚΑΣ, τις ομαδικές απολύσεις και τις υπόλοιπες απαιτήσεις των δανειστών.

Για τα εθνικά θέματα υπογράμμισε ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα πρέπει να ξέρει ότι η Ελλάδα δε θα υποχωρήσει και η κυβέρνηση να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΕ. Για το κυπριακό επανέλαβε την πάγια θέση «η Λευκωσία αποφασίζει- η Ελλάδα συμπαραστέκεται».

Αναφερόμενη στο προσφυγικό σημείωσε ότι οι νησιώτες έχουν εξαντληθεί και δεν αντέχουν άλλα βάρη.

«Ο προϋπολογισμός του 2017 συμπυκνώνει την φορομπηχτική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων»

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA
Keywords
Τυχαία Θέματα