ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ποιοί και πως τις απειλούν, τρομοκρατώντας τους Έλληνες

Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει πρόβλημα με τις καταθέσεις, τα δύο τελευταία χρόνια, όμως, έχει καταταλαιπωρηθεί με το ζήτημα αυτό, το πιο επικίνδυνο όσον αφορά στην υπόθεση κατάρρευσης μιας οικονομίας, μιας κοινωνίας, μιας χώρας ολόκληρης

Συνεπώς οι δηλώσεις του Γεωργιάδη στην τηλεόραση δεν έπρεπε να γίνουν, ο ίδιος δεν δικαιολογείται να κινδυνολογεί με τις καταθέσεις, αλλά ούτε και η Ν.Δ. πρέπει να επισείει τον μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες,

γιατί πολύ απλά όταν παίζεις με τη φωτιά μπορεί και να καείς.

Το ίδιο, όμως, θα πρέπει να κάνει και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι, αν ο Γεωργιάδης είναι μία φορά επικίνδυνος με αυτά που είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δέκα. Ο κόσμος δεν φοβάται και τόσο έναν βουλευτή της Ν.Δ., αλλά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διά των… δεκάδων μάγων-οικονομολόγων που διαθέτει… έχει πει κατά καιρούς ό,τι να ’ναι.

Και εξηγούμαι. Αν όντως ο Τσίπρας θέλει να κλείσει το θέμα μια και καλή, τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα απ’ όλα ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεσμεύσει τις καταθέσεις, είτε αυτές είναι ένα χιλιάρικο είτε 1 εκατομμύριο ευρώ. Επίσης να δεσμευτεί ότι θέλει να παραμείνει στο ευρώ και, τέλος, ότι θα τηρήσει τις δανειακές συμβάσεις του παρελθόντος, δηλαδή δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών. Οσο ο Βαρουφάκης λέει για αεροπλάνα που θα πάρει ο Αλέξης και θα φύγει ηρωικά από τη διαπραγμάτευση με τη Μέρκελ, ο Δραγασάκης, ο Σταθάκης και ο Μηλιός κηρύττουν επανάσταση και ο Λαπαβίτσας περιγράφει την Ελλάδα ως νέα Αργεντινή (που θα καταλήξει Νέα Γουινέα), τότε… μπορεί να φύγουν και τα συρτάρια, όχι μόνο τα ευρώ, από τις τράπεζες.

Σύμφωνοι, ο κόσμος έχει αγανακτήσει από την κρίση, τους φόρους, τις όλες δυσκολίες που βιώνει καθημερινά, αλλά δεν τρώει και κουτόχορτο. Φοβάται τα χειρότερα και αν δεν πειστεί για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να έχει εκατομμύρια στην τράπεζα για να τα βγάλει στο εξωτερικό. Στην ανάγκη τραβάει και το διχίλιαρο.

ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – Τ.Καραμήτσος

Keywords
Τυχαία Θέματα