Τράπεζα Κύπρου: Στην ERGO το ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα

Συμφωνία συνεργασίας στην Ελλάδα με την ασφαλιστική εταιρεία ERGO Α.Α.Ε. Ζημιών, έχει συνάψει η θυγατρική εταιρεία της Τράπεζα Κύπρου, Γενικές Ασφάλειες Κύπρου.

Σύμφωνα

με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία προνοεί τη σταδιακή μεταφορά στην ERGO υφιστάμενων ασφαλιστηρίων που εκδόθηκαν από την Κύπρου Ασφαλιστική, το Υποκατάστημα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, η συμφωνία περιλαμβάνει και ευρύτερη συνεργασία στον τομέα των ασφαλειών Γενικού Κλάδου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ERGO ανήκει στον Όμιλο της Munich Re, μιας από τις πιο φερέγγυες και αξιόπιστες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως, με την οποία οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου συνεργάζονται και στην Κύπρο, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των πελατών τους.

Τονίζεται ότι η συμφωνία όχι μόνο δεν επηρεάζει τα δικαιώματα των πελατών που έχουν συμβόλαια με την Κύπρου Ασφαλιστική, τα οποία θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι τη λήξη τους, αλλά προσφέρει και τις καλύτερες προοπτικές, αφού η ERGO, ως κορυφαία εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή.

Original article: Τράπεζα Κύπρου: Στην ERGO το ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα