Το “Θέμα” αποκαλύπτει κόκκινο δάνειο Καλογρίτσα για το βοσκοτόπι

Στον αέρα φέρεται να είναι το πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα, το οποίο αποτελεί το εχέγγυο για τη λήψη μίας από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες έναντι 52,6 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το protothema.gr.

Συγκεκριμένα, με βάση το δημοσίευμα, η έκταση-βοσκοτόπι που ο Χ. Καλογρίτσας εμφανίζει να αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ και του παραχωρήθηκε από τον Σπύρο Καραμπάτσο, είχε χρησιμοποιηθεί από τον τελευταίο το 2007 ως εγγύηση έναντι δανείου της εταιρείας ΑΓΥΙΑ

ΑΕ από την Λαϊκή Τράπεζα πριν από 9 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, το δάνειο αυτό που είχε αρχική αξία 1 εκατομμύριο ευρώ, έχει χαρακτηριστεί επισήμως μη εξυπηρετούμενο και η αξία του έχει σχεδόν διπλασιαστεί, στο 1,8 εκατ. ευρώ, λόγω των τόκων και των προσαυξήσεων, ενώ έχει περάσει στα χέρια της τράπεζας Πειραιώς μετά το κλείσιμο της Λαϊκής.

Είναι προφανής η επιπλοκή της κατάστασης για τον κύριο Καλογρίτσα αφού το περιουσιακό στοιχείο, εν προκειμένω το βοσκοτόπι, που επικαλείται για να καλύψει το πόθεν έσχες του, ανήκει στην τράπεζα αφού κάλυπτε κόκκινο δάνειο και δεν μπορεί να του παραχωρηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα