ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ – “Μίλησαν” τα εκατομμύρια – Βαρδής, Βαγγέλης, Ιβάν και…

01:35 2/9/2016 - Πηγή: BankWars

upd: Θρίλερ διαρκείας με τις τηλεοπτικές άδειες. Από το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου όταν και ξεκίνησε η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, οι φήμες από το “μέτωπο” της Καλλιθέας οργιάζουν. Στις 2.05 της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου δεν είχε βγει λευκός καπνός από το “κλουβί” στο οποίο βρίσκονται οι υποψήφιοι καναλάρχες.

Η αγωνία των χιλιάδων εργαζομένων στα κανάλια, απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης “παίζεται” το εργασιακό τους μέλλον. Ζωές χιλιάδων ανθρώπων

θα ανατραπούν, στο όνομα του…τέλους της διαπλοκής. Ένα τέλος ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ, καθώς μια νέα διαπλοκή θα πάρει τη θέση της παλιάς.

Φήμες αναφέρουν ότι αναμένεται από ώρα σε ώρα η λήξη της διαδικασίας από την οποία το Δημόσιο θα κερδίσει περί τα 150 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά στους κερδισμένους των αδειών, είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθούν κατά 100% οι εκτιμήσεις του bankwars που δημοσιεύτηκαν το βράδι της Τρίτης!

ΤΟ BANKWARS ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 – ΩΡΑ 23:14 ΕΓΡΑΨΕ:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: MONEY TALKS – ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ – Βαρδής, Βαγγέλης, Ιβάν και…

Ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης είναι οι δύο πρώτοι που “κατοχύρωσαν” τις άδειες με δυνατά χτυπήματα εξ αρχής και ενώ οι κυβερνητικές πηγές επιμένουν ότι καμία διαρροή δεν υπάρχει από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ένα…όνειρο που είδε γνώστης της αγοράς (σ.σ. ΟΧΙ πληροφορίες), αξίζει να περιγραφεί, απλά γιατί μπορεί τελικά να βγει και αληθινό.

Το “όνειρο”, συνδιάζει πολλά: Πολιτικές επιδιώξεις, οικονομική δύναμη αλλά και σημεία που αφορούν στη “γλώσσα του σώματος” αυτών που ο καθένας με το στυλ του, μπήκαν την Τρίτη το πρωί στο…κλουβί του Νίκου Παππά.

Τι λέει το “όνειρο”:

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, είτε με το STAR (εκπροσωπείται από τον Κάρολο Αλκαλάι) είτε με τον Ανεξάρτητο Πάροχο (η εταιρεία είναι κυπριακή και την εκπροσωπεί ο άνθρωπος του κ.Βαρδινογιάννη, Πάνος Κυριακόπουλος), ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ από τις 4 άδειες. Το πιθανότερο, μέσω της κυπριακής εταιρείας.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα πήγαινε ποτέ ο ίδιος να κλειστεί στο κτίριο και να βγει χωρίς άδεια. Έχει τη στόφα του νικητή, έχει τα λεφτά, έχει και τον Ολυμπιακό. Η είσοδός του στο κτίριο, έδειξε πως είναι αποφασισμένος να βγει με άδεια.Παρεμφερής περίπτωση και αυτή του Ιβάν Σαββίδη. Με τον αέρα του Θεσσαλονικάρχη, με χρήμα προς διάθεση άφθονο και με τον ΠΑΟΚ να τον περιμένει, δύσκολα μπορεί να φανταστούν, όσοι τον γνωρίζουν καλά, ότι και αυτός πήγε αυτοπροσώπως στην Καλλιθέα για να φύγει χωρίς άδεια.Η τέταρτη άδεια, σύμφωνα πάντα με το “όνειρο”, θα πάει, το πιθανότερο στον ΑΝΤ-1 του κ.Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος επίσης αυτοπροσώπως, συνοδευόμενος από τον Στρατή Λιαρέλη, συμμετέχει στη διαδικασία. (Μία βερσιόν του “ονείρου”, θέλει τη 4η άδεια στον ΣΚΑΙ, ο οποίος δεν εκπροσωπείται από το αφεντικό τον Γ.Αλαφούζο, αλλά από τον γενικό διευθυντή Κώστα Κιμπουρόπουλο).

ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ το “όνειρο” βγει αληθινό, (επιμένουμε, δεν είναι πληροφορίες, είναι εκτιμήσεις), μένουν έξω ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA του κ.Δ.Κοντομηνά και η εταιρεία DIMERA του κ. Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ “ΟΝΕΙΡΟΥ”:

Έκπληξη για τον ΣΚΑΙ, αν δεν πάρει άδεια, που είναι ένας άρτιος σταθμός, πληρώνει κανονικά εκατοντάδες εργαζόμενους και έχει στο δυναμικό του κορυφαία στελέχη όπως για παράδειγμα (διόλου τυχαίο) ο κ.Παπαχελάς. Γιατί όμως να πληρώσει …τα μαλλιά της κεφαλής του για μια άδεια ο κ.Αλαφούζος, εφόσον θα μπορεί να εκπέμπει μέσω δορυφόρου και συνδρομητικής τηλεόρασης που έχουν τα περισσότερα πια ελληνικά σπίτια; Και γιατί να μην το “παίξει” αντίσταση στο “καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ”, να αυξήσει την θεαματικότητά του και όταν…αλλάξει η κατάσταση να έχει… το πάνω χέρι;Έκπληξη και για τον ALPHA, αν δεν πάρει άδεια, καθώς επίσης είναι ένας άρτιος, σωστά οργανωμένος σταθμός. Γιατί όμως να πληρώσει χρήματα που ποτέ δεν πρόκειται να πάρει πίσω, εφόσον μπορεί να εκπέμψει από Κύπρο, μέσω του ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΥ να εκπέμψει Alpha Κύπρου;Όσον αφορά στον κ.Καλογρίτσα, αν δεν πάρει άδεια, θα είναι και μία σούπερ δικαιολογία της κυβέρνησης, ότι δεν ευνόησε μέσω του διαγωνισμού τους φίλους της, ούτε τους εργολάβους. Θα δικαιωθεί φυσικά και ο κουμπάρος κ.Π.Καμμένος, για τις κατά Καλογρίτσα αναρτήσεις του στο twitter…

ΥΓ: ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.

Ο… Ονειροκρίτης

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: Βαρδής, Βαγγέλης, Ιβάν και…

Keywords
Αναζητήσεις
τηλεοπτικεσ αδειεσ
Τυχαία Θέματα