Τι είπε για ΣΥΡΙΖΑ και Λίστα Λαγκάρντ η Αλέκα Παπαρήγα

«Θέλει να γίνει σοσιαλδημοκρατία στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και ταυτόχρονα να διατηρήσει μια αριστεροκομμουνιστική χροιά ούτως ώστε να διευρύνει το ακροατήριό του…Όλα αυτά οδηγούν στη νόθευση του ριζοσπαστισμού», ειπε για τον ΣΥΡΙΖΑ η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Αναφερόμενη

τα γεγονότα στη βίλα Αμαλία, είπε : «Επειδή η πολιτική του δεν είναι εναλλακτική, προσπαθεί να ψαρέψει τυφλά ακροατήριο…και από αυτή την άποψη μπορεί να υιοθετεί από τις πιο συντηρητικές απόψεις μέχρι τις πολύ δήθεν επαναστατικές»

ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, η κ. Παπαρήγα δήλωσε ότι το ΚΚΕ είναι πιο κοντά στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο σημείωσε ότι «το πιο σωστό είναι να μπουν τέσσερις κάλπες», μία για κάθε πρόσωπο για το οποίο προτείνεται διερεύνηση τυχόν ευθυνών.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει «τέλειο έγκλημα» και επανάλαβε ότι το κόμμα της θα ψηφίσει υπέρ της διερεύνησης ποινικών ευθυνών για τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον Ευ. Βενιζέλο, αλλά και την επέκταση της έρευνας για κάθε άλλο εμπλεκόμενο, συμπεριλαμβανομένων των πρώην πρωθυπουργών Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα