ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-3

08:49 7/6/2015 - Πηγή: BankWars

Η Μπαρτσελόνα πήρε και πάλι το Champions Leage, το πέμπτο στην ιστορία της, κερδίζοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου τη Γιουβέντους με 3-1!

Σκόρερ για τους «μπλαουγκράνα» οι Ράκιτις, Σουάρες και Νεϊμάρ. Για τη Γιουβέντους είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μοράτα, με τους «μπιανκονέρι» να πιέζουν για τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το γκολ του Σουάρες τους έκοψε τα φτερά.

Οι Καταλανοί του Λουίς

Ενρίκε, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στο τιμόνι της «Μπάρτσα» κατακτά τρεμπλ, γνώρισαν την αποθέωση με τη λήξη του αγώνα και λίγο αργότερα, ο εμβληματικός Τσάβι Ερνάντεθ, που αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στον ουρανό του Βερολίνου.

Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει κατακτήσει δύο τρεμπλ στην ιστορία της.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Εβρά (89′ Κομάν), Πίρλο, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Βιδάλ (79′ Ρομπέρτο Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (85′ Γιορέντε).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (91′ Ματιέ), Ινιέστα (78′ Τσάβι), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (96′ Πέδρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα