ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετώδεις διεργασίες για τη νέα Πολιτική Γραμματεία

Πυρετώδεις διεργασίες πραγματοποιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνθεση της νέας Πολιτικής Γραμματείας που θα εκλεγεί από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή σήμερα το μεσημέρι.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, αναμένεται να καταλήξει στους υπουργούς που θα προτείνει λίγο πριν τη συνεδρίαση της ΚΠΕ, καθώς από το πρωί συζητά το θέμα με τα κορυφαία

στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr-και όπως δημοσιεύει σήμερα η Realnews– μέχρι τώρα ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει στην εξής πρόταση: Νίκος Βούτσης, Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Δημήτρης Βίτσας, Αριστείδης Μπαλτάς, Γιάννης Μπαλάφας, Θοδωρής Δρίτσας. Προτείνεται ακόμα και ο ΓΓ του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Για την Πολιτική Γραμματεία από τα κομματικά στελέχη αναμένεται να είναι υποψήφιοι, μεταξύ άλλων, οι Ράνια Σβίγκου, Νίκος Σκορίνης, Γιάννης Μπουρνούς, Κατερίνα Κλείτου, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Υποψήφιος για Γραμματέας είναι ο Παναγιώτης Ρήγας, ενώ η συνεδρίαση της ΚΠΕ θα ξεκινήσει με εφόλης της ύλης ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα