ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ: Τι παίζουν οι παίκτες για τη σειρά των κομμάτων, το Δήμο Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής

Για τις Δημοτικές στις 25 Μαΐου έχουμε τον δεύτερο γύρο σε Δήμο Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά. Αρχικά στο Δήμο Αθήνας φαβορί δίνεται ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης που παίζεται στο 1.18, έναντι του Γαβριήλ Σακκελαρίδη που έχει απόδοση 4.50. Στο Δήμο Πειραιά

ο Γιάννης Μώραλης είναι και αυτός το ακλόνητο φαβορί σε απόδοση 1.03, ενώ ο απερχόμενος Δήμαρχος, Βασίλης Μιχαλολιάκος παίζεται στο 10.00. Τέλος στο Δήμο της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης παίζεται σε απόδοση 1.005 και ο αντίπαλό του ο Σταύρος Καλαφάτης δίνεται σε απόδοση 14.00.

Στις Ευρωεκλογές υ ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και τον πρώτο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών δίνεται ως φαβορί για πρώτο κόμμα σε απόδοση 1.04, έναντι 10.00 της Ν. Δημοκρατίας. Μάλιστα το στοίχημα της πρώτης θέσης προσφέρεται και με χάντικαπ. Στα Head-to-Head προσφέρονται δύο γεγονότα. “Ποιο κόμμα θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό ΧΑ ή Ποτάμι” και “ΚΚΕ ή Ελιά”. Στο πρώτο ερώτημα οι Stoiximan παρουσιάζει τη ΧΑ φαβορί στο 1.15 έναντι 5.00 του κόμματος “Ποτάμι”. Στο δεύτερο ερώτημα το ΚΚΕ προσφέρεται σε απόδοση 1.50 για να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από την Ελιά, που πληρώνει απόδοση 2.50 να περάσει το ΚΚΕ.

Original article: ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ: Τι παίζουν οι παίκτες για τη σειρά των κομμάτων, το Δήμο Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα