Σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης :Πλήρωσε ο Μαρινόπουλος, ανακλήθηκε η αίτηση πτώχευσης

Την ανάκληση της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99 αποφάσισε η εταιρεία Καρυπίδης (131 σουπερ μάρκετ Αρβανιτίδης στη Β.Ελλάδα) μετά «την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τον Μαρινόπουλο για την καταβολή των οφειλομένων, ύψους 28 εκατ. ευρώ.Καταβλήθηκε στους εργαζόμενους μισθός και δώρο Πάσχα.

Η
ανακοίνωση

«H εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ανακοινώνει την ανάκληση κάθε διαδικασίας ,σχετιζόμενης με την υπαγωγή στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 99.

Η κίνηση της διαδικασίας αυτής προήλθε απο την μεγάλη σε ένταση και χρονική διάρκεια διαπραγμάτευση με την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ,για τις σοβαρές οφειλές της προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.

Η διαπραγμάτευση που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς δημιουργεί ήδη προυποθέσεις περαιτέρω καλής συνεργασίας και κατάληξης, αλλά ανεξάρτητα απο την έκβασή της η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ,η οποία ήδη κατέβαλε στους εργαζόμενους μισθό και δώρο Πάσχα, θα συνεχίσει την δυναμική επιχειρηματική πορεία της.

Στα πλαίσια αυτά ευχαριστεί και διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους ότι θα είναι με συνέπεια στο πλευρό τους εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν απο την μη έγκαιρη καταβολή των οφειλών της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα