Πέρασε πρώτο σε τηλεθέαση το δελτίο του Mega – Το κοινό όμως δεν …ψήνεται για ειδήσεις

[UPD] Σύμφωνα με τα νούμερα της AGB ο χτεσινός μεγάλος νικητής στο νεανικό κοινό είναι η εκπομπή … μαγειρικής του ALPHA «Κάτι ψήνεται» καθώς έκανε 19,3%, μετά ήρθε το δελτίο ειδήσεων του MEGA με 13,5%, σχεδόν ισοπαλία με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο σημείωσε 13,3% και τελευταίο το δελτίο ειδήσεων του Star με 10,2%

Στο

γενικό σύνολο το «Κάτι Ψήνεται» έκανε 20,2%, το δελτίο ειδήσεων του ΜΕGA σημείωσε το 20%, το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 16,8% και το δελτίο ειδήσεων του Star 15,2%!

Από την άλλη το δελτίο ειδήσεων του ALPHA που βρίσκεται απέναντι από τα σίριαλ έκανε στο σύνολο 14,9%, πίσω από «το Όνειρο» του ΜΕGA 16,6% , στον ΑΝΤ1 το «Μπρούσκο» 25,2% και η «Προδοσία» στο Star 14,4%.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Μάχη έδωσαν ΑΝΤ1 και ΜEGA το βράδυ της Δευτέρας για την πρωτιά στην τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Στο σύνολο, το δελτίο του Mega άγγιξε το 20,1% και στα νεανικά κοινά το 16,8%, με τον ΑΝΤ1 να κόβει πρώτος το νήμα -οριακά- με 20,2% στο σύνολο και 17,0% στα νεανικά κοινά αντίστοιχα.

Χθες βράδυ έκανε την εμφάνιση του το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου Καναλιού, με κεντρική παρουσιάστρια την Μαρία Σαράφογλου. Διαφορετικό σκηνικό, νέα γραφικά, μεγάλες οθόνες, ήταν μερικές από τις αλλαγές.

Επίσης, κάποιες μικρές αλλαγές έγιναν και στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ, ενώ Star και Αnt1, δείχνουν να παραμένουν στις ίδιες κατευθύνσεις με τον περασμένο χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα