ΠΑΣΟΚ: Συμπορεύονται ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσή Αυγή

01:26 8/4/2013 - Πηγή: BankWars

Για συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή στη διερεύνηση της υπόθεσης για τη λίστα Λαγκάρντ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ και υποστηρίζει πως η τελευταία συνεδρίαση της προκαταρκτικής επιτροπής είναι αποκαλυπτική «για το πολλαπλό αδιέξοδο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ

τονίζουν πως το αδιέξοδο, στο οποίο περιήλθε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση, την οδηγούν «σε πολιτικά τυφλές και επικίνδυνες επιλογές, όπως η προφανής συμπόρευση με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην κλιμάκωση της έντασης στην πρωινή συνεδρίαση της επιτροπής».

Όπως τονίζεται από την Ιπποκράτους, η ανάγνωση των πρακτικών της συνεδρίασης δείχνει την συμπόρευση τόσο επί της ουσίας – με αφορμή το σενάριο Βαξεβάνη που μεταφέρει στους Γάλλους την ευθύνη της αλλοίωσης της λίστας – όσο και στην προώθηση του «αφελούς στόχου» να επιδειχθεί προσβλητική συμπεριφορά έναντι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Από την άποψη αυτή, τονίζει η Ιπποκράτους, η συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου εναρμονίζεται πλήρως με τις θέσεις που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, με πιο χαρακτηριστική την άρνηση σαφούς και απερίφραστης καταδίκης της χυδαίας αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς Κασιδιάρη.

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει επίσης ότι «έμεινε αναπάντητο το ζήτημα που προέκυψε από το tweet που είχε αναρτήσει προ τριών μηνών για μόλις 59 δευτερόλεπτα ο κ. Τσίπρας επαιρόμενος για τη συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσίευση της λίστας, ομολογώντας δηλαδή αυτό που είχε καταγγείλει στη Βουλή ο κ. Βενιζέλος».

Πηγή: Ναυτεμπορική

Keywords
Τυχαία Θέματα