ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ: Προσφέρει δωρεάν κατάρτιση σε 1000 άνεργους

15:02 4/4/2013 - Πηγή: BankWars

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο και διευθύνoντα σύμβουλο της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ κ. Νικήτα Θεοφιλόπουλο, καθώς και με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης και Κατάρτισης (ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ), κ. Διονύση Νικολάου.

Στη συνάντηση, ο υπουργός ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ η οποία αφορά στην υλοποίηση προγράμματος δωρεάν επαγγελματικής κατάρτισης 1.000 ατόμωνπου ξεκινά με την αποκλειστική χρηματοδότηση της επιχείρησης και θα υλοποιηθεί από το ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ.

Ο υπουργός Εργασίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία της επιχείρησης και τόνισε ότι απαιτείται η κινητοποίηση και ο συντονισμός όλων των πολιτικών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας.

Το πρόγραμμα «Προετοιμάσου για το Αύριο» προσφέρει δωρεάν κατάρτιση και πιστοποίηση σε ανέργους ή και εργαζομένους ή αυτοαπασχολούμενους που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα