“Πάγωσαν” τα τρένα – Απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες που αποφάσισαν να ταξιδέψουν με τρένο, καθώς έχουνακινητοποιηθεί τέσσερις αμαξοστοιχίες.

Τα πρώτα δύο τρένα, που έχουν συνολικά 600 επιβάτες, έκαναν δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα. Στη συνέχεια, «παγιδεύτηκε» στην Τιθορέα και ένα Ιντερσίτι με άγνωστο αριθμό επιβατών, σε δρομολόγιο από την Αθήνα προς

τη Θεσσαλονίκη, ενώ και ο Προαστιακός Λάρισας «έμεινε» στο Πλατύ Ημαθίας.

Οι δύο αμαξοστοιχίες που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, στις 7 και τις 10 το πρωί, με 300 επιβάτες η καθεμία, ακινητοποιήθηκαν εξαιτίας βλάβης από το ψύχος.

Το πρώτο τρένο ακινητοποιήθηκε αρχικά στις Θέρμες, κοντά στον Δομοκό. Με μεγάλη καθυστέρηση- σχεδόν 3 ώρες- εστάλησαν δύο μηχανές για να απεγκλωβίσουν την αμαξοστοιχία, αλλά επίσης αντιμετώπισαν πρόβλημα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Συνέπεια αυτού, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ήταν να ακινητοποιηθεί εκ νέου το τρένο, κοντά την Καλλιπεύκη, περίπου 40 χιλιόμετρα από το Λιανοκλάδι. Λίγο πριν της 6, το τρένο έφτασε τελικά στο Λιανοκλάδι, με τους επιβάτες να έχουν υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία.

Λίγες ώρες αργότερα ακινητοποιήθηκε στη Λάρισα και η αμαξοστοιχία 55 που εκτελούσε το δρομολόγιο ΘεσσαλονίκηΑθήνα. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ όμως, ακινητοποιήθηκε και τρίτο τρένο, το το Ιντερσίτι 56 που πήγαινε Θεσσαλονίκη από Αθήνα.

Τα προβλήματα για τους επιβάτες δεν σταματούν εκεί όμως, καθώς και αμαξοστοιχία του Προαστιακού της Λάρισας «κόλλησε» το Πλατύ Ημαθίας…

iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα