ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 21.00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1.25 – 2.85

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί απόψε στην Κωνσταντινούπολη το 4ο αστέρι της ιστορίας του στη Euroleague, στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (21:00, ΕΡΤ2, Novasports 1). Η Φενέρ παίζει στην έδρα της και θέλει να κατακτήσει την πρώτη κούπα της μπροστά στον κόσμο της.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και πάλι την ψυχή

τους στο παρκέ της «Σινάν Ερντέμ», προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να φέρουν την κούπα στον Πειραιά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην φυσικά των γνωστών απουσιών του Λοτζέσκι και Χάκετ.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και τα άλλα, μικρά και μεγάλα “παιδιά” του Ολυμπιακού, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε τέτοια ματς, κάτι που έδειξαν και στο ματς της Παρασκευής κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Γιώργος Πρίντεζης θα διεκδικήσει την EuroLeague απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, φτάνοντας αισίως τις 200 συμμετοχές στη διοργάνωση!

Θα κατακτήσει η Φενέρ τον πρώτο της τίτλο ή ο Ολυμπιακός τον τέταρτο; Η νίκη των Τούρκων προσφέρει 1.25 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και των «ερυθρολεύκων» 2.85.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην Πόλη, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση. Μάλιστα ήδη έχει γίνει και η σχετική προεργασία για τα μέτρα ασφαλείας, εφόσον το αποφασίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα