Οι καταγγελίες Μητσοτάκη και η απάντηση Μαντζουράνη

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα χθες στη Βουλή…

Είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα αποκαΐδια του σάπιου πολιτικού συστήματος είναι σήμερα οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές σας, κύριε Τσίπρα!Τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου βρήκαν σε εσάς τον θετό τους πατέρα!
Και βέβαια ο δικηγόρος του Κουτσόγιωργα βρήκε σε εσάς τον καινούργιο του εργοδότη.
Κοσκωτάς-Τσίπρας: ένας Μαντζουράνης δρόμος!» είπε ο κ. Μητσοτάκης στην πρωτολογία του.

Στη δευτερολογία του, ο αρχηγός

της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην υπόθεση του εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι τον γνωρίζει προσωπικά. «Είναι ο ίδιος που έχει προσλάβει τον Βαξεβάνη σε περίοπτη θέση» τόνισε.

«Και κάτι ακόμα. Γιατί βλέπω πολλές ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Ο κ. Καραγιώργης συνελήφθη τις τελευταίες μέρες για κάποιο ένταλμα σύλληψης, δεν γνωρίζω τη λεπτομέρεια της υπόθεσης. Αφέθηκε ελεύθερος αλλά και σ’ αυτήν την υπόθεση δικηγόρος ήταν ο κ. Ματζουράνης. Μα πώς γίνεται επιτέλους σε όλες τις υποθέσεις να είναι δικηγόρος ο κ. Ματζουράνης; Σαράντα πέντε χιλιάδες δικηγόροι υπάρχουν σε αυτήν τη χώρα. Βρήκατε τον ένα δικηγόρο ο οποίος είχε πάει φυλακή για το σκάνδαλο Κοσκωτά και αυτόν διαλέξατε κ. Παππά για νομικό σας παραστάτη; Δεν υπάρχουν άλλοι άξιοι και ικανοί δικηγόροι; Δεν αμφισβητώ τη νομική του επάρκεια, αλλά σαν πολλές δουλειές δεν μαζεύει ο κ. Ματζουράνης τελευταία;» είπε ο κ. Μητσοτάκης

Με σημερινή δήλωσή του, ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης απαντά

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλυπτόμενος από την βουλευτική ασυλία, στη δευτερολογία του στη Βουλή εξαπέλυσε συκοφαντική επίθεση εναντίον μου με τον ψευδή ισχυρισμό ότι καταδικάστηκα, μολονότι καλώς γνωρίζει την αλήθεια. Όχι μόνο ουδέποτε καταδικάστηκα, αλλά αντιθέτως με τη με αριθμό 3288/1999 ομόφωνη Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών μετά από σύμφωνη εισαγγελική πρόταση κρίθηκε παράνομη και καθ’ υπέρβαση εξουσίας και η δίωξη και η προσωρινή κράτησή μου. Προφανώς ο τρυφερός βλαστός και κληρονόμος της δυναστείας Μητσοτάκη δεν αρέσκεται μόνο στα gadgets της Siemens αλλά και σε τυμβωρυχίες λάσπης»

Keywords
Τυχαία Θέματα