Οι κακές γλώσσες «έφαγαν» τον Π. Παντελίδη – Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 08:20 σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αυτή την ώρα βρίσκονται στο

νοσοκομείο συγγενείς του νεκρού για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Η τραγωδία συνέβη λίγες ώρες μετά τις αντιδράσεις για το κομμάτι που έγραψε για την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία για το ατύχημα είναι η υπερβολική ταχύτητα.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως ο Παντελής Παντελίδης το βράδυ της Παρασκευής ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Theatro μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής έκανε πρόβες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στο νυχτερινό μαγαζί όπου θα ξεκινούσε τις εμφανίσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ στενοχωρημένος τις τελευταίες ημέρες με όσα είχαν γίνει με το τραγούδι του για την Κύπρο.

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».

Keywords
Τυχαία Θέματα