Οδηγία της πρεσβείας των Η.Π.Α. εν όψη της 17 Νοέμβρη-Προειδοποιεί τους Αμερικανούς που ζουν στην Αθήνα

Σε μήνυμα που εξέδωσε το State Department, προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες για εκτεταμένες διαδηλώσεις με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα. Σύμφωνα μετα όσα αναφέρει οι διαδηλώσεις θα λάβουν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, όπως μεταδίδει το news.gr.

Όπως

αναφέρει συγκεκριμένα:

Παρακαλούμε όλους τους Αμερικανούς πολίτες να φροντίσουν για την προσωπική τους ασφάλεια να παραμένουν ενήμεροι για το τι πρόκειται να συμβεί στην περιοχή που θα κινηθούν – όπως για τοπικές εκδηλώσεις – και να παρακολουθούν διαρκώς δελτία ειδήσεων των τοπικών σταθμών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών για συγκεκριμένα περιστατικά που έχουν στόχο την αμερικανική πρεσβεία.και να αναφέρουν συγκεκριμένα περιστατικά βίας, τα οποία στοχεύουν στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ή το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να διατηρήσουν υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να ενισχύσουν την προσωπική τους ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες προτρέπουν τους Αμερικανούς να ανατρέξουν στην ενότητα της πρεσβείας τους “Για ένα ασφαλές ταξίδι στο εξωτερικό”.Οι πολίτες των ΗΠΑ που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα παρακαλούνται να εγγραφούν στο Τμήμα Ασφαλούς Διαμονής ταξιδιώτη ξένου κράτους. Με την εγγραφή σας, τους πολίτες των ΗΠΑ να είναι πιο εύκολο για το Προξενείο Πρεσβεία ή το πλησιέστερο να επικοινωνήσει μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αμερικανοί πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορούν να εγγραφούν απ ‘ευθείας στον πλησιέστερο προξενείο.

Περισσότερα κλικ εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα