Γ. Αποστολόπουλος: Θεατρικό σενάρια τα περί χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη – Ποιος είναι ο φερόμενος ως “μεσάζων”

(upd)Την ανάμειξή του στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, διαψεύδει ο Γ. Αποστολόπουλος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές “βεντέτες”, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα.

Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικο ηθοποιό και σκηνοθέτη και έναν μανιώδη σόουμαν πολιτικό αρχηγό!

Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω

απλά τη ρήση “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος”.
Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας.
Όλα στο φως: χωρίς μοντάζ, συρραφές και μηχανορραφίες».

Ο βίος και η πολιτεία του Γ. Αποστολόπουλου

Ενας περίεργος τύπος που έχει περάσει από διάφορα πολτικά γραφεία και τράπεζες, έχει αναστατώσει από το πρωί την πολιτική ζωή της χώρας. Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, όλοι ασχολούνται με ένα τύπο που εχει κάνει περατζάδα από παντού και το έχει παίξει σύμβουλος σε όλους. Καλά να πάθουν κόμματα και οι πολιτικοί που δέχονται στα γραφεία τους τον κάθε γελοίο και του δίνουν και ρόλο συμβούλου.

Σύμβουλος και του ίδιου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου υπήρξε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης υπέδειξε ως εκείνον που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του κυρίου Καμμένου!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι ΑΝΕΛ για την καταγγελία Χαϊκάλη, ο πρόεδρος του κόμματος έδωσε αναλυτικά στοιχεία για το πρόσωπο του κ. Αποστολόπουλου λέγοντας πως ο ίδιος τον γνώρισε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Τότε ο ίδιος ο Αποστολόπουλος έλεγε ότι ήταν στελεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταμάτης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε λέγοντας πως όταν έφυγε από τη ΝΔ ο Αποστολόπουλος του είπε ότι θα τον ακολουθήσει και παράλληλα έγραφε στο διαδίκτυο άρθρα με το ψευδώνυμο Δευκαλίων. “Μας συμβούλευε κιόλας και του είχα εμπιστοσύνη. Την Ανοιξη του 2013 μου είπε ότι θα πάρει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και όπως έμαθα απελύθη φέτος τον Ιούλιο”, συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Τα στοιχεία που ανέφερε ο κ. Καμμένος για το πρόσωπο του Γιώργου Αποστολόπουλου συνάδουν με αυτά που φέρεται να έχει ανεβάσει ο ίδιος στο προφίλ του στο site επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn όπου εκτός των προαναφερθέντων δηλώνει πως διετέλεσε σύμβουλος και των κυρίων Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο που καταγγέλεται ότι αποπειράθηκε να εξαγοράσει τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. δημοσιοποίησε η Νέα Δημοκρατία. Την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία ο Γ. Αποστολόπουλος ήταν στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και συμμετείχε ακόμη και σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.Η φωτογραφία που δημοσιεύεται είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013 όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο τότε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος τότε ήταν στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι συμμετείχε στην άτυπη τρόικα του κόμματος που συναντήθηκε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.Στη συνάντηση από την οποία δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των κυρίων Καμμένου και Τσίπρα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη. Απέναντι στην τριμελή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κάθονταν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, ο σημερινός ευρωβουλευτής του κόμματος Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος που το Μάρτιο του 2013 βρισκόταν στο στενό ηγετικό πυρήνα του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ, όμως σήμερα καταγγέλεται από τον Παύλο Χαϊκάλη ως ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τον εξαγοράσει για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος κάθεται εκ δεξιών του κ. Καμμένου, ενώ αριστερά βρίσκεται ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς. Στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού είναι ο κ. Αλέξης Τσίπρας που συνοδεύεται από τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.

Στη δεύτερη φωτογραφία που βλέπετε ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι όρθιος, δεξιά του νυν ευρωβουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Νότη Μαριά και παρακολουθεί το διάλογο Καμμένου-Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα