Νέα κόντρα Τόσκα – Καμίνη για τη δράση των αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας

Απάντηση στις κατηγορίες του δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη ο οποίος ζητάει την παραίτησή του, έδωσε σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο 104,9, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

« Ο κ. Καμίνης ζητάει την παραίτηση υπουργού. Γιατί 6 χρόνια τώρα που καιγόταν η Αθήνα και δεν είχε ανοίξει μύτη; Εγώ δεν ζήτησα την παραίτηση του δημάρχου της Αθήνας

για τα χάλια των σκουπιδιών και της δημοτικής αστυνομίας», ανέφερε ο Ν. Τόσκας

«Ο κ. Καμίνης διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Μιλάει για διακίνηση ναρκωτικών την στιγμή που έχουν γίνει τεράστιες επιχειρήσεις. Ο ίδιος δεν κάνει τίποτα ούτε για τους άστεγους, ούτε για τους ναρκομανείς.» υπογράμμισε ο υπουργός κ. Τόσκας χαρακτηρίζοντας «αήθη την επίθεση Καμίνη».

Ο Νίκος Τόσκας άφησε αιχμές για τον δήμαρχο της Αθήνας υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του απορρέει από τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Επιπλέον, ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι το γραφείο του είναι ανοικτό σε όλους και σε όλους τους δημάρχους της χώρας και κανένας άλλος δήμαρχος δεν έχει παράπονα. Απαντώντας δε στον Γιώργο Καμίνη δήλωσε ότι «πρέπει να υπάρχει ηθική στην πολιτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα