Ν. Νικολόπουλος: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε την Δευτέρα ότι θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής!

Επίθεση εναντιον του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλησε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας τη θέση του προέδρου της ΝΔ γύρω απ’ο τη συμμετοχή ή μη των στελεχών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

«Και με τον αστυφύλακα

και με τον χωροφύλακα.

Και με τη… Λωζάννη και με την Κοζάνη.

Και με τον Άδωνι και με την Ντόρα…

Η αντιπολίτευση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει χάσει τον προσανατολισμό της. Πέρασε τα σύνορα της Ειδομένης και έχει βρεθεί σε Σκοπιανό έδαφος… κι ακόμη δεν το έχει καταλάβει…

Τέτοια επαμφοτερίζουσα συμπεριφορά για το μεγάλο εθνικό θέμα της Μακεδονίας ποτέ και ουδείς Πρόεδρος της παράταξης. επέδειξε στο παρελθόν.

Ούτε και τόσο φθηνιάρικη μικροκομματική «παλάντζα» κρατούσε ποτέ στα χέρια του.

Δεν δικαιολογείται ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης άλλα να πιστεύει και γι’ αυτά να δεσμεύεται στους ξένους και άλλα να σιγοψιθυρίζει συμβάλλοντας σε ένα καθεστώς σύγχυσης, τόσο για το ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, όσο και για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά έδωσε εντολή να μην συμμετάσχουν οι βουλευτές και τα στελέχη του στο συλλαλητήριο. Ενδιάμεσα, επικαλέσθηκε τη συνείδησή τους και μετά την συγκέντρωση άναψε «πράσινο φως».

Μόνο που το αποφάσισε την Δευτέρα ότι θέλει να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που έγινε την Κυριακή.

Σε λίγες μέρες άλλαξε τρεις φορές την στάση του κι αυτό φυσικά είναι ένα δείγμα απερίσκεπτων και επιπόλαιων παλινωδιών, σ’ ένα τόσο «ευαίσθητο» θέμα. Γιατί ήταν (και είναι) «εύκολο» ν’ αντιληφθεί ο κ. Μητσοτάκης ότι ο απλός, υπερήφανος Ελληνικός λαός δεν διαπραγματεύεται, ούτε εκχωρεί την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και άρα είναι, ανεπίτρεπτο εκ μέρους του, να χειρίζεται ένα τόσο ευαίσθητο θέμα με αριβίστικο τρόπο, παίζοντας… κρυφτούλι με την Κυβέρνηση.

Το μέγιστο λάθος του Μητσοτάκη είναι η ανερμάτιστη προσπάθειά του να απονευρώσει τα πατριωτικά χαρακτηριστικά της παράταξης των εθνικών επιλογών και να την ρυμουλκύσει στην «αμαξοστοιχία» της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων.

Όμως, ο λαός δεν «συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις του» και φάνηκε αντάξιος της ιστορίας του. Μπορεί αυτός ο λαός να αναγκάσει τον Μητσοτάκη ακόμη και το… σταυρό του να κάνει! Αλλά και τότε υποκριτικά θα φερθεί.

Εδώ είπε, έστω και την ύστατη ώρα, ως προς την συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο, να πράξει κατά συνείδηση και του ίδιου η συνείδηση, του είπε να πάει στην ορεινή Κορινθία για… σκι!

Τη μέρα, που η Μακεδονία επάλλετο και εδονείτο από την «σεισμική» παρουσία του λαού στο συλλαλητήριο!

Μεγαλύτερη προσβολή δεν υπάρχει.

Εν τέλει, βέβαιο είναι ότι το κενό, που υπάρχει ανάμεσα στο κόμμα του Μητσοτάκη και την «προδομένη» πατριωτική συνείδηση της κεντροδεξιάς παράταξης, ωριμάζει ο καιρός για να καλυφθεί!»

Keywords
Τυχαία Θέματα