Ν. Νικολόπουλος: Μηνύει τον Γ. Αλαφούζο για συκοφαντική δυσφήμιση

14:30 2/8/2016 - Πηγή: BankWars

Μήνυση κατά του ιδιοκτήτου του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου κατέθεσε σήμερα (2/8) ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος μέσω της επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε, «όταν θίγεται βάναυσα η τιμή και

η υπόληψη μου και μάλιστα από νταβατζήδες της πολιτικής ζωής του τόπου είμαι υποχρεωμένος να επιλέγω την ποινική οδό», τονίζοντας παράλληλα ότι επιλέγει την ποινική και όχι την αστική οδό, καθώς «δεν έχω μάθει να αποτιμώ ως πολιτικός την αποκατάσταση μου, με μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ο κ. Αλαφούζος αμφισβήτησε την ευθυκρισία και τον ρόλο του Νίκου Νικολόπουλου στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής, μιλώντας με προκατάληψη και χρησιμοποιώντας ειρωνικούς χαρακτηρισμούς.
Αναλυτικότερα, η δήλωση που εξέδωσε ο κ. Νικολόπουλος:

«Για την κατάθεση μήνυσης κατά Γ. Αλαφούζου για συκοφαντική δυσφήμιση

“Ελπίζω η Δικαιοσύνη να «μουτζουρώσει» το ποινικό μητρώο και του κ. Αλαφούζου και θα προσθέσει μία ακόμη καταδικαστική απόφαση στον κατάλογο της η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ”

«Σήμερα προσήλθα στην Δικαιοσύνη γιατί δεν είναι δυνατόν να αποδεχτώ ότι κάποιοι καναλάρχες μπορούν να μετατραπούν σε… «45άρια πιστόλια» που στοχεύουν στην ηθική, κοινωνική και πολιτική εξόντωση των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας ψέματα και συκοφαντίες.

Έτσι λοιπόν κατέθεσα στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών (κτίριο 16 – Ευελπίδων) μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία Γ. Αλαφούζου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όταν θίγεται βάναυσα η τιμή και η υπόληψη μου και μάλιστα από νταβατζήδες της πολιτικής ζωής του τόπου είμαι υποχρεωμένος να επιλέγω την ποινική οδό.
Την ποινική, όχι την αστική, γιατί δεν έχω μάθει να αποτιμώ ως πολιτικός την αποκατάσταση μου, με μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Με την μήνυση μου ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του κ. Αλαφούζου γιατί σε πρόσφατη συνεδρίαση (29/07/2016) της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, για την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ, με συκοφάντησε και με εξύβρισε με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση

Όπως με τον κ. Μπόμπολα έτσι και τώρα ελπίζω ότι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα «μουτζουρώσει» το ποινικό μητρώο και του κ. Αλαφούζου και θα προσθέσει μία ακόμη καταδικαστική απόφαση στον κατάλογο της η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

(https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%BF%CF%82).

Είναι και αυτό ένα βήμα μέχρι να οδηγηθούν στο σκαμνί και για τα τραπεζικά και φορολογικά ανομήματα τους.

Ο δρόμος της Δικαιοσύνης είναι ο δρόμος που κατανοούν καλύτερα οι συμπολίτες ποιοι είναι αυτοί που σε πολύ μεγάλο βαθμό έφεραν τα μνημόνια στην χώρα και ποιοι είναι οι «βαστάζοι» τους που από κοινού εγκαθίδρυσαν το δικό τους παράνομο κράτος μέσα στο κράτος, δηλαδή το παρακράτος της τριγώνου διαπλοκής (ΜΜΕ, τραπεζών, πολιτικών), οδηγώντας έτσι στην φτωχοποίηση και την απελπισία μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες, όσο και αν πολεμιούνται, είναι εδώ. Και θα επιστρέψουν πολύ δυνατοί, να τιμωρήσουν όλους εκείνους που οδήγησαν την πατρίδα στην «κατοχή» των δανειστών – δυναστών!».

Keywords
Τυχαία Θέματα