ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – Η Αριστερή μνημονιακή κυβέρνηση απέναντι στο λαό “της”- Στο Χίλτον αποφασίζουν οι δανειστές την τύχη μας

00:33 4/2/2016 - Πηγή: BankWars

upd: Εφαρμόζοντας το μνημόνιο υπ’ αριθμόν 3, η κυβέρνηση που της αρέσει να την ονομάζουν “Αριστερά”, βρίσκεται την Πέμπτη αντιμέτωπη με το λαό της!

Και το θέμα δεν είναι πως εξήγγειλαν την γενική απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, που ελάχιστη απήχηση έχουν στην κοινωνία, ούτε ότι οι αγρότες βρίσκονται

στους δρόμους. Και στο παρελθόν συνέβαιναν αυτά.

Το θέμα είναι ότι αυτή η απεργία σηματοδοτείται από μη ελεγχόμενους συνδικαλιστικά πολίτες, είτε αυτοί είναι έμποροι – επαγγελματοβιοτέχνες, είτε δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, φοροτεχνικοί, γιατροί, οδοντίατροι, δικαστικοί επιμελητές, χημικοί, διατροφολόγοι, γεωτεχνικοί, κτηνίατροι, είτε μισθωτοί, είτε αγρότες, είτε ναυτεργάτες, που ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ να υποβαθμίζεται η ζωή τους και να πληρώνουν τα σπασμένα των ανίκανων διαχειριστών της εξουσίας (σ.σ. νέων και παλαιών) οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΣΕΝΑΡΙΟ εξόδου από την κρίση.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην απεργία, αλλά και ακόμα εκείνοι που δεν τους επιτρέπεται να συμμετέχουν (στον ιδιωτικό τομέα, ο φόβος της απώλειας της θέσης των 500 ευρώ είναι μεγάλος), δεν ζητούν απλά την απόσυρση του ασφαλιστικού σχεδίου Κατρούγκαλου, καθώς γνωρίζουν πως ο κ.Κατρούγκαλος και ο κάθε κ.Κατρούγκαλος, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ.

Ουσιαστικά, αυτό που ζητούν, είναι ένα φως στο τούνελ, μία πολιτική που θα δίνει ελπίδα για νέες δουλειές, για ανάπτυξη, για πραγματική έξοδο από τα μνημόνια και τις συνθήκες ΚΑΤΟΧΗΣ που αυτά έχουν επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία.

Τα παραμύθια για ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, τα έχουν ακούσει οι πολίτες και από προηγούμενες κυβερνήσεις. Τα άκουσαν και από τη σημερινή.

Η αλήθεια είναι ότι την ώρα που η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και οι άλλες πόλεις θα ζουν τον παλμό των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, στο Χίλτον και στα πέριξ αυτού, οι κάθε λογής Κατρούγκαλοι, γραβατωμένοι ή όχι, με φακέλους ανά χείρας, θα προσπαθούν να πείσουν τους δανειστές ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΝΤΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ τους.

Απαιτήσεις, που σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, είναι μακράν των επιδιώξεων της κυβέρνησης, η οποία για να μην παραβιάσει τις (δήθεν) κόκκινες γραμμές της για μείωση των συντάξεων, φθάνει να προτείνει και φορολογικούς συντελεστές 50% για εισοδήματα πάνω από 30.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς ταυτόχονα να αφήνει άθικτους εκείνους που έχουν πάνω από 20.000…

Αυτή η εικόνα δείχνει χώρα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ; Όποιοι το νομίζουν, είτε αυταπατώνται, είτε ηθελημένα παραπλανούν τους πολίτες.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ καλούν εργαζόμενους, ανέργους, νέους και συνταξιούχους στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Χωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει στις 10: 30 στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ)

Στις 10.30 έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν πολίτες της Βορείου Ελλάδας, ενώ με τις στολές και τις οικογένειες τους θα μεταβούν στο συλλαλητήριο 2.000 μεταλλωρύχοι από τα μεταλλεία των Σκουριών.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Η Πανελλήνια Συνέλευση Συντονιστικών Επιτροπών των κινητοποιημένων Αγροτών, που έγινε στην Κατερίνη την Τετάρτη το βράδι με τη συμμετοχή 62 μπλόκων, αποφάσισε την παραμονή στις αρχικές θέσεις, όπως αυτές έχουν καταγραφεί στην συνάντηση της Σίνδου. Αποφάσισαν ομόφωνα την απόρριψη της πρότασης Κατρούγκαλου και τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ

Νέα 48ωρη απεργία εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Η κινητοποίηση αρχίζει στις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου. Η ΠΝΟ προσανατολίζεται σε κλιμάκωση της διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού.

Αεροπλάνα: Ακυρώσεις πτήσεων

Προβλήματα θα παρουσιαστούν στις πτήσεις καθώς η Aegean και η Olympic Air ανακοίνωσαν ήδη ακυρώσεις 66 πτήσεων εσωτερικού.
—-Οι Δημόσιες υπηρεσίες θα υπολειτουργούν, ενώ στην απεργία θα συμμετάσχουν δάσκαλοι και καθηγητές, εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ) και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

——Κλειστά θα είναι αύριο τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα, όπως αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).
ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

-Τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 09.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη.

– Το Μετρό θα λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, όμως δεν θα εκτελούνται δρομολόγια στο τμήμα μεταξύ Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

– Τρόλεϊ, τρένα και Προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο.

–Απεργούν οι ταξιτζήδες, όπως και οι φορτηγατζήδες (Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος_

Keywords
απεργια, νεα κυβερνηση, τυχη, κυβερνηση, olympic air, σταση εργασιας, μνημονιο, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, απλα, σεναριο, αποσυρση, φως, αθηνα, θεσσαλονικη, εκα, παμε, ελλαδα, κατερινη, συμμετοχή, ΠΝΟ, aegean, olympic, air, λεωφορεια, μετρο, προαστιακος, δεη, απεργια πνο, απεργια μμμ, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια μετρο, κλειστα επαγγελματα, απεργιες αυριο, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, αποσυρση αυτοκινητων 2011, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια μμε, απεργια ταξι, τελος ακινητων, μειωση μισθων, μνημονιο 2, μνημονιο 3, απεργια γσεε, απεργια αδεδυ, σχεδιο αθηνα, μπλοκα αγροτων, η ζωη, κοινωνια, αυτοδιοικηση, το θεμα, γενοπ, θεμα, πτησεις, σημερινη, φως στο τουνελ, φως, ωρα, aegean, olympic air, olympic, αεροδρομιο, απηχηση, απλα, βραδυ, βρισκεται, γιατροι, δειχνει, δρομολογια, εγινε, ευρω, εκα, ελπιδα, ζωη, εμποροι, υπηρεσιες, εικονα, ληξη, μειωση, οδοντιατροι, ομονοια, παραμυθια, παμε, πεμπτη, πρωι, κτηνιατροι, σεναριο, συγκεντρωση, συμμετοχή, τμημα, τοπικη αυτοδιοικηση, τρενα, φοβος, air, δουλειες, χωρα, θεσεις
Τυχαία Θέματα