“Λαμόγια του παλιού ΠΑΣΟΚ μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ” – Δήλωση σοκ του γραμματέα του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα

Επίθεση τόσο στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του από τη Λιβαδειά ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ

υποστήριξε ότι μια κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ. ή τον ΣΥΡΙΖΑ θα διαψεύσει τους πολίτες, ενώ καταφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι στις τάξεις του έχει μαζέψει μια σειρά γνωστά λαμόγια, του πάλαι ποτέ παλιού ΠΑΣΟΚ.

«Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, γενικοί γραμματείς υπουργείων σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ανά την Ελλάδα; Μήπως στις τάξεις του δεν έχει σήμερα μια σειρά γνωστά λαμόγια, του πάλαι ποτέ παλιού ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι, διαχειρίστηκαν κονδύλια, έφαγαν και κάποιοι συνεχίζουν να τρώνε;»
Ο κ. Κουτσούμπας συνέχισε τη σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για πρωτοκλασάτα στελέχη σε συνδικαλιστικά κινήματα, στη ΓΣΕΕ, στην ΑΔΕΔΥ, που ξεπούλησαν αγώνες και συνεργάστηκαν με μεγαλοβιομήχανους για να μαζέψουν «ζεστό χρήμα όπως έδειξαν και τα πρόσφατα πόθεν έσχες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να στερήσουν από το λαό τη δυνατότητα να σκεφτεί, να συζητήσει γιατί φτάσαμε ως εδώ.
Οι αντίπαλες κομματικές δυνάμεις, θέλουν να κρύψουν ότι τα περί επαναδιαπραγμάτευσης και νέου χρηματοδοτικού προγράμματος, με ή χωρίς μνημόνιο, που λέει η Ν.Δ ή τα περί κουρέματος του χρέους, που όπως υποστήριξε, τώρα μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του δεν είναι επαχθές, είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος.

Original article: “Λαμόγια του παλιού ΠΑΣΟΚ μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ” – Δήλωση σοκ του γραμματέα του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα