Κρι Κρι: Αύξηση πωλήσεων 10% για το 2016, νέα προϊόντα για το 2017

20:52 2/2/2017 - Πηγή: BankWars

Στο ετήσιο Συνέδριο Παγωτού της Κρι Κρι, με καλεσμένους συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάστηκε η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας την περασμένη χρονιά. Σημειώθηκε η σημαντική αύξηση πωλήσεων +10% πανελλαδικά στα επώνυμα προϊόντα παγωτού Κρι Κρι, η αύξηση διανομής

με 800 νέα σημεία, τα επιτυχημένα λανσαρίσματα της χρονιάς με συμμετοχή 11% στο συνολικό τζίρο και η έντονη επικοινωνία των νέων προϊόντων σε μέσα ενημέρωσης.

Εφόδια της εταιρείας σε αυτή την πορεία ανάπτυξης για το 2017 είναι τα νέα προϊόντα τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με στρατηγικούς παίκτες όπως η ΙΟΝ με ηγετικές μάρκες όπως το Derby, και η Disney με τις αγαπημένες ηρωίδες από την ταινία FROZEN που ενέπνευσαν την ανάπτυξη ενός παιδικού παγωτού με φρέσκο γάλα.

Επιπλέον η Κρι Κρι ανέπτυξε μία νέα σειρά εμπνευσμένη από την ελληνική οικογένεια και τις ελληνικές γεύσεις με μνήμες από τα γλυκά της μαμάς φροντίζοντας έτσι να φέρει στο σήμερα γλυκές αναμνήσεις από κλασικές γεύσεις όπως η πάστα φλώρα και η σοκολατόπιτα της μαμάς.

Τέλος αποφάσισε να μπει και στην κατηγορία του λειτουργικού παγωτού με έξτρα πρωτεΐνη συνεχίζοντας το λανσάρισμα του γιαουρτιού super spoon σε παγωτό κυπελάκι, συνδυάζοντας την μυϊκή ενδυνάμωση της πρωτεΐνης και την ενέργεια των superfruits με την απόλαυση του παγωτού.

Keywords
Τυχαία Θέματα