Κρατικές τράπεζες και επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας ψήφισαν 61 μέλη της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ – Κατά 76…

Η Αριστερή Πλατφόρμα απέδειξε ότι έχει ισχυρή βάση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά της τροπολογίας που είχε υποβάλλει στην Κεντρική Επιτροπή ( αφορούσε θέσεις για κρατικοποίηση των τραπεζών, εθνικοποιήσεις επιχειρήσεων και φορολογία στο μεγάλο κεφάλαιο ) ψήφισαν 76 μέλη ενώ 61 τάχθηκαν υπέρ! Στα υπέρ περιλαμβάνεται σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ και η ψήφος του κ.Γιάννη Μηλιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ – ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

που κατατέθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή:

http://www.bankwars.gr/2014/10/%CE%9F-%CE%9B%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%96/

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ…

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, το ζήτημα των συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα κόμματα και πρόσωπα θα συζητηθεί στο μέλλον, σε άλλη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου, ενώ θα αναλυθεί περισσότερο και σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Είναι εμφανές, οτι δεν υπάρχει συμφωνία επ’ αυτού, καθώς ο μεν Α.Τσίπρας και η πλειοψηφία θέλουν ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και δέχονται ευρύτερες συνεργασίες, ενώ η Αριστερή πλατφόρμα θέλει αποκλειστικά συνεργασίες με κόμματα της Αριστεράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

http://www.bankwars.gr/wp-admin/post.php?post=250010&action=edit

Keywords
Τυχαία Θέματα