Κ.Χατζηδάκης: 4ο μνημόνιο φέρνει η πιο μνημονιακή κυβέρνηση

«Δεν κλείνει η β’ αξιολόγηση, εγκαινιάζεται το 4ο μνημόνιο», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ -ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας πως αυτό «είναι αποτέλεσμα των ερασιτεχνισμών και της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης».
Μάλιστα, όπως αναφέρει, είναι «ένα βαρύ μνημόνιο, που θα εκτείνεται τουλάχιστον ως το 2020.
Με μέτρα 3.6

δις ευρώ, που θα πληρωθούν από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, τους οποίους υποτίθεται ότι θα υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Τούτη εδώ η κυβέρνηση, λοιπόν, είναι εκ των πραγμάτων – τραγική ειρωνεία – η πιο μνημονιακή κυβέρνηση», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως «η κυβέρνηση ακολουθεί τη λογική της σαλαμοποίησης και μας εμφανίζει ένα-ένα τα φασούλια.
Για παράδειγμα μόλις προχθές μάθαμε ότι οι θα περικοπούν και οι χαμηλές συντάξεις, οι περικοπές θα γίνουν από το πρώτο ευρώ στις συντάξεις.
Ακόμα δεν γνωρίζουμε επίσης, τι πραγματικά έχει συμφωνηθεί για τα εργασιακά, τη ΔΕΗ και άλλα σημαντικά θέματα.
Αυτή την ώρα η κυβέρνηση θα έπρεπε να απολογηθεί στον Ελληνικό λαό, διότι όλα αυτά τα βαριά μέτρα στην ούγια γράφουν Τσίπρας-Καμμένος.
Ήταν αποτέλεσμα εσφαλμένων επιλογών της κυβέρνησης που βλάπτουν τελικά τους φτωχότερους».
Σημειώνει δε, πως «η κυβέρνηση κάνει μια πολύ «φιλότιμη» προσπάθεια για να καμουφλάρει τα μέτρα και να δώσει άλλοθι στους βουλευτές της για να τα ψηφίσουν.
Προσπαθεί, λοιπόν, να πείσει ο κ. Τσίπρας ότι «το πάλεψε» και είχε «κόκκινες γραμμές».
Ποιο ήταν όμως το αποτέλεσμα;
Βατερλό παντού!

Keywords
Τυχαία Θέματα