Καμμένος: Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές

«Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές, έχουν υψηλό ηθικό και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση και παράλληλα να προσφέρουν κοινωνικό έργο» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό

Real FM.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι εδέχθη κριτική και όταν στήριξε τον Κ. Καραμανλή έναντι του κ. Γεωργίου, όταν ο δεύτερος έλεγε ότι «ο Καραμανλής αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία. Στην ΝΔ βρέθηκαν άνθρωποι με κύριο πυρήνα τον Σαμαρά να κάνουν τον υπερασπιστή του Παπανδρέου και του Γεωργίου και τώρα γυρίζουν και μου λένε ότι εγώ δεν είμαι Καραμανλικός.»

«Εγώ δεν πούλησα ποτέ, ούτε τον Καραμανλή, ούτε τον Τσίπρα θα πουλήσω ποτέ. Με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι και με εμπιστεύονται και τους εμπιστεύομαι, συνεχίζω να τους εμπιστεύομαι και στα δύσκολα» τόνισε.

Σχετικά με την ρητορική ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένου ότι «ας αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να είναι με τους ‘βρώμικους’ του ΠΑΣΟΚ ή με τους ΑΝΕΛ», ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν θέλουμε τους βρώμικους πουθενά».

«Η παραπομπή Παπαντωνίου είχε να κάνει με την λογική ποιοι είναι οι βρώμικοι. Η κ. Γεννηματά μακάρι να αποκήρυσσε τον κ. Βενιζέλο τους εμπλεκόμενους στις προηγούμενες κυβερνήσεις και να ήθελε να έλθει και να συνεργαστεί. Εγώ δεν θα είχα καμία αντίρρηση» ανέφερε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας ότι η κ. Γεννηματά, όπως και η ΝΔ μετατρέπεται σε συνήγορο υπεράσπισης «του Βενιζέλου, του Παπαντωνίου, του ‘Ακη κλπ».

Σε ότι αφορά την κριτική που του ασκεί ο κ. Ν. Φίλης, είπε ότι υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές που είναι σεβαστές.

Πρόσθεσε ότι δεν λειτουργεί ανεξάρτητα της βούλησης του πρωθυπουργού, αλλά και των ΚΟ και του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ενώ σε ότι αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα, η υπόθεση θα προχωρήσει έχοντας συζητήσει και με τον κ. Φίλη και με την αντιπολίτευση.

Ο κ. Καμμένος αρνήθηκε ότι «δολοφόνησε πολιτικά τον κ. Φίλη», σημειώνοντας ότι παρά τις ιδεολογικές του διαφορές με τον κ. Φίλη παραδέχθηκε την αποτελεσματικότητα του ως προς το έγκαιρο άνοιγμα των σχολείων.

Χαρακτήρισε την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» διαφορετική από ότι ήταν στο παρελθόν, με την βοήθεια του Τάσου Μπιρσίμ, των δημοσιογράφων αλλά και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος, ανέφερε ότι η εκπομπή δεν θα δείχνει μόνο την επιχειρησιακή δυνατότητα των ΕΔ αλλά και τα προβλήματα των στελεχών των ΕΔ, θα δείχνει το μέγεθος της ισχύος αλλά θα αναδεικνύει και ζητήματα επικαιρότητας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα