ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί βοριάδες – Θερμοκρασίες έως 28 βαθμούς

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στο Ιόνια, στα ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στα νησιά των βόρειων Κυκλάδων.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα πελάγη 6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές

και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ…

Χειμώνισε στο Μέτσοβο – Χαλάζι, καταιγίδες, καταστροφές καλλιεργειών κατακαλόκαιρο

Στο Αγρίνιο οι βροχές συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι σύμφωνα με το agriniotimes.gr παρασέρνουν ότι βρουν στο διάβα τους ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και σε αγροτικές καλλιέργειες

Οι ουρανοί ”άνοιξαν” και στην Λάρισα ενώ αστραπές και κεραυνοί πέφτουν… σωρηδόν και σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliatv.gr σε πολλούς δρόμους η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας.

Αρκετά προβλήματα και στην Πτολεμαΐδα από την κακοκαιρία. Πολλά σπίτια πλημμύρισαν ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Keywords
Τυχαία Θέματα