Η Εθνική Ασφαλιστική παρουσίασε τη συνεργασία της με τον Όμιλο Affidea

21:23 9/3/2017 - Πηγή: BankWars

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη εκδηλώσεις ενημέρωσης των Δικτύων Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής για την νέα συνεργασία με τον Όμιλο AFFIDEA. Οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής με ατομικό πρόγραμμα υγείας, μπορούν να διενεργήσουν τις διαγνωστικές τους εξετάσεις από την 1η Ιανουαρίου 2017 στο Δίκτυο Διαγνωστικών Μονάδων του Ομίλου AFFIDEA.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς

ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την νέα συνεργασία με τον Όμιλο AFFIDEA, αλλά και τους παρευρισκόμενους συνεργάτες της Διεύθυνσης Πωλήσεων του κ. Μιχάλη Τάτση.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων ο κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναφέρθηκε στη σημασία της πρόληψης στην υγεία, καθώς και στο σημαντικό ρόλο που έχει να παίξει η τεχνολογία στην εξέλιξη της ιατρικής, τόσο σε επίπεδο πρόληψης αλλά και θεραπείας. Ο κ. Δασκαλόπουλος ανέφερε επίσης ότι η νέα τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην παρακολούθηση ασθενειών όπως πχ ο σακχαρώδης διαβήτης, αλλά και άλλες ασθένειες δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα να προλαμβάνουν και να συντηρούν ένα καλό επίπεδο ζωής.

Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του καθηγητή Οικονομικών της Υγείας, Διευθυντή Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννη Κυριόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιωτική ασφάλιση, τα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης αλλά και στην συνεισφορά της στη δημόσια δαπάνη για την υγεία, καθώς επίσης ανέλυσε συγκριτικά στοιχεία της Υγείας στην Ελλάδα με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κα Ελένη Αβρανά, Διευθύντρια Κλάδου Ζωής & Υγείας, και ο κ. Σηφάκης Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών ανέλυσαν τα οφέλη της συνεργασίας και απάντησαν σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν τόσο τους ασφαλισμένους όσο και τους συνεργάτες.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος αναφέρθηκε στον όμιλο AFFIDEA ως έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε Life Sciences, με τομείς δραστηριότητας την Ακτινοθεραπεία, τις Διαγνωστικές Εξετάσεις και την Ακτινολογία στην Ευρώπη, με παρουσία σε 19 χώρες και 246 μονάδες υγείας. Στην αναφορά του σχετικά με το εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου στην Ελλάδα, επισήμανε τις συνεργασίες κύρους, όπως αυτή με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και τον Όμιλο ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, οι οποίες θα αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής σε όλη τη χώρα.

Καλή αρχή και ευχές για μια νέα επιτυχημένη συνεργασία απέστειλαν από το βήμα οι κ. Αθανάσιος Λοπατατζίδης, κ. Μανώλης Μαρκόπουλος, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, η κα Στέλλα Γκιώνη, Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου Υγεία, ενώ τις εκδηλώσεις έκλεισε ο κ. Γεώργιος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο κ. Ζαφείρης επικροτώντας την νέα συνεργασία, σχολίασε ότι η Εθνική Ασφαλιστική παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στην υγεία που αφορούν στην έγκαιρη και σωστή διάγνωση και προσαρμόζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων που την εμπιστεύονται. Επίσης αναφέρθηκε στα σημαντικά αποτελέσματα πωλήσεων που ήδη έχουν καταφέρει οι συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων και τα οποία αναμένεται να αυξηθούν μέσω αυτών των διαρθρωτικών ενεργειών της Εθνικής Ασφαλιστικής και της νέας συνεργασίας.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης για θέματα Υγείας μέσω του 18189 (επιλογή 2 και αμέσως μετά επιλογή 3,1 για Ατομικά ασφαλιστήρια) είναι στη διάθεση τους για να συντονίσει όλες τις διαδικασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα