Η SYNERGO του Πολυχρόνη Συγγελίδη πούλησε στην Περιφέρεια με 19,3 εκατ. ευρώ το κτίριο Λεωφόρο Κηφισού 62-64

Η Περιφέρεια Αττικής αγόρασε από την εταιρεία SYNERGO, συμφερόντων Πολυχρόνη Συγγελίδη, έναντι 19.800.000 ευρώ το κτίριο επί της Λεωφόρο Κηφισού 62-64 στο Περιστέρι, όπου προ ενός έτους και επί 13 χρόνια εστεγάζετο ο ΟΠΑΠ.

Το κτίριο έχει συνολική επιφάνεια των 15 χιλιάδων περίπου τετραγωνικών, με ωφέλιμους χώρους περίπου 9 χιλιάδων τετραγωνικών.

Στόχος της Περιφέρειας είναι να μεταφερθούν οι υπηρεσίες της στο νέο κτίριο το συντομότερο δυνατόν, καθώς μέχρι σήμερα μισθώνει 40 διαφορετικά ακίνητα και αποθήκες, με ετήσιο κόστος μίσθωσης τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Παράγοντες της αγοράς, θεωρούν υψηλό το τίθμημα που καταβλήθηκε για αυτή την εποχή, για την συγκεκριμένη περιοχή και για τις δεδομ΄νες συνθήκες που επικρατούν στην κτηματαγορά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, την περασμένη Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε, στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού, δημοπρασία (για την αγορά του νέου κτιρίου του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας). Υπήρξε ένας και μοναδικός μειοδότης που υπέβαλε προσφορά, η εταιρεία SYNERGO Α.Ε. του κ. Π. Συγγελίδη.

Ο Σύλλογος αναφέρει πως το τελικό τίμημα – προσφορά εκ μέρους του μοναδικού μειοδότη, ορίστηκε, διά των νομίμων αντιπροσώπων του, στο ποσό των 19.800.000 ευρώ, έναντι της αρχικής προσφοράς των 21.000.000 ευρώ, τίμημα, το οποίο έγινε τελικώς αποδεκτό με απόφαση κατά πλειοψηφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα