H Πατρινιά με το ροζ βίντεο ξενητεύτηκε…

Στην άλλη άκρη του κόσμου αναγκάστηκε να… μεταναστεύσει μια νεαρή Πατρινή μη μπορώντας να ζήσει άλλο στην πόλη της, όπου έχει αναγνωριστεί ως η «πρωταγωνίστρια» ενός ροζ βίντεο, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μέσα σε λίγο χρόνο έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία!

Το «καυτό» βίντεο είναι από τα πιο δημοφιλή που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε λίγο καιρό το έχουν δει περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα! Στο επίμαχο υλικό η 32χρονη φοράει σέξι μαύρα εσώρουχα και κάνει άγριο σεξ με τον σύντροφό της που τον αποκαλεί «Αρη». Ομως το πρόσωπό της φαίνεται καθαρά σε κάποιες από τις ερωτικές σκηνές και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αναγνώρισαν, ειδικά στα Ψηλά Αλώνια, όπου κατοικεί!

Το αποτέλεσμα ήταν η ιστορία να αποτελέσει το υπ’ αριθμόν 1 πιπεράτο θέμα στα πηγαδάκια της Πάτρας. Η οικογένεια της νεαρής, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα με τη συμπεριφορά της, ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί. Προκειμένου να ξεχαστεί η ιστορία έστειλε (άγνωστο για πόσο) την «άτακτη» κόρη σε συγγενικό πρόσωπο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πριν αναχωρήσει άρον άρον από την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η 32χρονη έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ισχυριζόμενη πως αγνοούσε ότι ο φίλος της τη βιντεοσκοπούσε και ότι ανέβασε το βίντεο για να την εκδικηθεί όταν χώρισαν! Τώρα οι γονείς της ασχολούνται με τις έρευνες για τον εντοπισμό του «Αρη», ο οποίος προφανώς έμαθε για την έκταση που έχει πάρει το θέμα και έχει εξαφανιστεί.

espresso

Keywords
Αναζητήσεις
πατρινιά στο πιο δημοφιλές ροζ video, πατρινιά στο πιο δημοφιλές ροζ video στο ιντερνετ. 700.000 views
Τυχαία Θέματα