Γιατρός διαρρήκτης παρέα με Αλβανό! – Σεξολόγος με ..παρελθόν

10:02 1/4/2014 - Πηγή: BankWars

Βίος και πολιτεία ο 67χρονος Κολωνακιώτης ανδρολόγος-σεξολόγος, που συνελήφθη στο Αγρίνιο, με Αλβανό συνεργό του, στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν κατάστημα με είδη καπνού.
Το…αμαρτωλό παρελθόν του γιατρού ξεκινά πριν από σχεδόν μια εικοσαετία στην Ήπειρο, όταν συνελήφθη για την απαγωγή μιας νεαρής κοπέλας που απήχθη μεταφέροντας ένα βιολί Στραντιβάριους, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη σε υπόθεση με παράνομες συνταγογραφήσεις, για την οποία είχε προφυλακιστεί ο τότε διοικητής του ΙΚΑ Ιωαννίνων.

Ο 67χρονος γιατρός συνελήφθη στο κέντρο του Αγρινίου στο αυτοκίνητό του, περιμένοντας τον Αλβανό συνεργό του, ο οποίος διέρρηξε το εμπορικό κατάστημα και στο Ι.Χ. βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ ο 42χρονος Αλβανός είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών.
Μετά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 67χρονος γιατρός είχε…ογκώδη φάκελο με ανάμειξη σε υποθέσεις του ποινικού δικαίου, από τις οποίες πάντα…την έβγαζε καθαρή.

Πριν από περίπου 20 χρόνια μια νεαρή κοπέλα κατήγγειλε στις αρχές ότι ερχόμενη από την Αλβανία, στο ύψος της Μενίνας Θεσπρωτίας, έπεσε θύμα απαγωγής, με σκοπό οι δράστες να της αρπάξουν το βιολί Στραντιβάριους που μετέφερε και κοστολογούνταν στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο σεξολόγος συνελήφθη ως «εγκέφαλος» της απαγωγής, αλλά αθωώθηκε, καθώς αποδείχτηκε ότι το βιολί δεν ήταν γνήσιο, ωστόσο η αρκετές πτυχές της υπόθεσης έμειναν στο σκοτάδι.

Στη συνέχεια ενεπλάκη σε υπόθεση με παράνομες συνταγογραφήσεις, που φέρεται να εκτελούσε μέσα από το φαρμακείο της τότε συζύγου του και την αποκάλυψε ο τότε διευθυντής του ΙΚΑ Ιωαννίνων.. Η κομπίνα οδήγησε στη δικαιοσύνη και τον διευθυντή, ο οποίος προφυλακίστηκε, καθώς στο εξοχικό του στην Πρέβεζα είχε βρεθεί μικροποσότητα χασίς, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Εκατοντάδες Γιαννιώτες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις φυλακές στο Σταυράκι Ιωαννίνων και τελικά ο διευθυντής του ΙΚΑ αποφυλακίστηκε.
Λίγο καιρό μετά, αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση μια χασισοφυτεία στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων, αλλά οι χασισοκαλλιεργητές κατάφεραν να τους αφοπλίσουν και να τους δέσουν και τότε «εγκέφαλος» είχε θεωρηθεί ο ίδιος γιατρός, ενώ πριν από δύο χρόνια ενεπλάκη σε απάτη με ιατρικές υπηρεσίες στη Θεσπρωτία.

Πηγή: Εθνος

Original article: Γιατρός διαρρήκτης παρέα με Αλβανό! – Σεξολόγος με ..παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα