Εταιρική Υπευθυνότητα για επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την αξιοπιστία και ανταγωνιστικότητά τους

Πολλά είναι τα οφέλη για τις επιχειρήσεις που εντάσσουν υπεύθυνες πρακτικές στον στρατηγικό τους σχεδιασμό, όπως τόνισε ο oΑντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης, κ. Νίκος Αυλώνας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης βράβευσης CRIndex. Όπως υπογράμμισε, «Τα τελευταία χρόνια παρά την οικονομική ύφεση υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για την Εταιρική Υπευθυνότητα και το CRI Index είναι το πιο έγκυρο διαχρονικά εργαλείο αξιολόγησης με διεθνή κριτήρια για τις ώριμες επιχειρήσεις που

δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ετήσια έρευνα του CSE για τους Κοινωνικούς Απολογισμούς στην Ελλάδα, όπου διαπιστώθηκε σημαντική αύξηση 36% από το 2012 στην έκδοση απολογισμών.

Με την υποστήριξη του Κέντρου Αειφορίας (CSE), πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης CRI για 9η συνεχή χρονιά η βράβευση των 13 κορυφαίων εταιριών που παρουσίασαν εξαιρετική επίδοση το 2016 εφαρμόζοντας υπεύθυνες πρακτικές ΕΚΕ, σύμφωνα με τον CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης και το CRI Pass, το πρώτο εργαλείο που «εισάγει» κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης και τις βοηθάει να βελτιώσουν την αξιοπιστία και ανταγωνιστικότητά τους.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του κ.Αυλώνα στο Forbes κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα