Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε: Επενδύει και προσλαμβάνει

00:51 4/4/2013 - Πηγή: BankWars

Σε νέα επένδυση προχώρησε η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., με την εγκατάσταση νέας μονάδας παραγωγής στο εργοστάσιο της εταιρείας στα Οινόφυτα. Η νέα μονάδα διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και θα είναι ικανή να καλύψει το 25% της αγοράς του ψωμιού σε φέτες. Πρόκειται για έναν καινοτόμο τρόπο παραγωγής και συσκευασίας, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Για τις ανάγκες του νέου εγχειρήματος, η εταιρεία

προχώρησε στην πρόσληψη 55 επιπλέον ατόμων. Η συνολική επένδυση για την εισαγωγή της εταιρείας στην συγκεκριμένη κατηγορία αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία εισέρχεται στην αγορά του συσκευασμένου ψωμιού με 2 διαφορετικές προτάσεις: Χωριάτικο Ψωμί σε Φέτες και Τετράγωνο Ψωμί του Τοστ. Τα νέα προϊόντα αναμένεται να διατεθούν στην αγορά στα μέσα Απριλίου σε 7 γεύσεις.

Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά μπαίνουμε σε μία νέα αγορά, αυτή του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες. Είναι ένα βήμα που κάνουμε μετά από σκέψη και με μεγάλη προσοχή, καθώς εισερχόμαστε σε μία μεγάλη κατηγορία με ένα προϊόν υψηλής συχνότητας κατανάλωσης.

Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει τα νέα μας προϊόντα, όπως κάνει 90 χρόνια τώρα με όλη την ποικιλία που προσφέρουμε. Από την πλευρά μου θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα άριστης ποιότητας στη σωστή τιμή. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας με την ίδια φιλοσοφία και τις αξίες εκείνες με τις οποίες δημιουργήσαμε μια ουσιαστική σχέση ζωής με τους καταναλωτές μας. Ως αμιγώς ελληνική εταιρία, βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να παράγουμε ποιοτικά, γευστικά προϊόντα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα