ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ

Σύμφωνα με το «Βήμα», στη λίστα της ΝΔ για τις ευρωεκλογές που επίσημα θα ανακοινωθεί τη Μ.Τρίτη θα είναι ο καθηγητής της χειρουργικής Δ. Λινός, ο καθηγητής Ιατρικής Χρ. Στεφανάδης, ο μουσικοσυνθέτης Στ. Ξαρχάκος (ευρωβουλευτής και την περίοδο 2000-2004), ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με θητεία και στην προεδρία του ΠΑΟΚ, Θ. Ζαγοράκης, αλλά και η διευθύντρια της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπ. Εξωτερικών, Φωτεινή Τομαή.

Ακόμη,

στο ψηφοδέλτιο, θα συμπεριληφθούν οι νυν βουλευτές κκ. Εμμ. Κεφαλογιάννης και Κ. Μουσουρούλης που θα παραιτηθούν από τη Βουλή, η Νίκη Τζαβέλλα που είχε εκλεγεί το 2009 με το ΛΑΟΣ, η νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ Ρόδη Κράτσα και η Ελίζα Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών.

Επίσης, το σταυρό θα διεκδικήσουν ο Γ. Κύρτσος, η Μαρία Σπυράκη και η πρώην βουλευτής Αχαϊας Νατάσα Ράγιου, ενώ στη λίστα θα είναι ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ Ι. Σμυρλής, και ο Δημ. Δαβέττας.

Original article: ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα