ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: Έτσι την κατάντησαν οι πολιτικάντηδες- Απόγνωση – Αναζητούνται 4 αγνοούμενοι

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την κατάσταση απόγνωσης στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Νέας Περάμου, δύο 24ωρα μετά τις φονικές πλημμύρες που στοίχισαν την ζωή σε 16 ανθρώπους, ενώ 4 ακόμα είναι αγνοούμενοι.

Κατεστραμμένες περιουσίες που χτίστηκαν με κόπους μιας ζωής, βρίσκονται, κυρίως τα βράδια, στο έλεος συμμοριών της ευρύτερης περιοχής, που επί χρόνια, για ψηφοθηρικούς λόγους, βρίσκονται στο απυρόβλητο.

Στο μεταξύ, οι πολιτικάντηδες, παλαιάς και …νέας κοπής, άρχισαν μέσω των κοινωνικών δικτύων να υπερασπίζουν

την ανυπαρξία έργου τους, αποδίδοντας τις ευθύνες για την καταστροφή στους “άλλους”. Μέχρι τον Μεταξά(!) του 1936 και τον Κ.Καραμανλή της δεκαετίας του 1950 “ξέθαψαν” για να καλύψουν την ανικανότητα, την έλλειψη σχεδιασμού και την αδιαφορία τους.

Δισεκατομμύρια κοινοτικών προγραμμάτων για υποδομές πέρασαν από τα χέρια τους, μελέτες επί μελετών έχουν αναθέσει, έργο μηδέν!

Απέναντι στους γελοίους της πολιτικής, που έχουν το θράσος να μιλάνε για κράτος δικαίου, ήδη, μεγάλες επιχειρήσεις και τράπεζες, άρχισαν να ξεδιπλώνουν προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για να βοηθήσουν, έστω και προσωρινά, τους κατοίκους.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ” ΤΗΣ Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ…ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

ΧΑΟΣ ΣΤΗ Δ.ΑΤΤΙΚΗ – ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΟΡΓΗ ΓΙΑ …ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα